miercuri, 1 ianuarie 2014

La 01.01.2014

      Bine ati intrat in energia Noului An! Fiecaruia sa va fie de folos fiecare clipa pe care el o aduce. Sa fie spre deschiderea inimii si luminarea mintii. Sa va gasiti fiecare dintre voi, cei ce cititi aceste randuri dar si cei ce afla de la voi despre aceste randuri, Calea proprie de urmat. Drumul personal. Doar asa veti simti nemarginirea Vietii si Perfectiunea Ei. Doar asa nu veti simti dezamagirea/durerea/nemultumirea pentru ceea ce va inconjoara.

     O parere personala -chiar daca am mai scris despre ea -cat va sta in putinta, in orice domeniu de viata  al vostru, faceti ceea ce este in acord cu sufletul vostru. Nu veti gresi niciodata. Nu veti suferi niciodata. Da, s-ar putea sa nu fiti intelesi. Sa nu fiti  aprobati. Poate chiar judecati veti fi. Dar voi va veti simti linistiti si liberi. Pentru ca nu ati ramas in plasa ipocriziei / falsitatii / compromisului. Atentie: sa nu confundati glasul  ratiunii, logica ei, cu vocea sufletului.

      Anul 2014 este prin  vibratia lui un an cu adevarat special. Dupa un tumultos, greu, apasator, obositor 2013, vine cel care da o directie actiunilor noastre. Fiti atenti la cum se desfasoara lucrurile in jurul vostru si in viata voastra. Observati cat de putin puteti controla din ceea ce vi se intampla. Cat de putin puteti interveni asupra / in / evenimente. Aveti tendinta de a fugi mai repede, mai departe, in afara,  de a cauta ceva care sa va multumeasca/satisfaca/ linisteasca. Observati ca atat timp cat alergati in afara, cat timp incercati sa tineti de o situatie care nu va aduce multumire sufleteasca, santeti obositi. Storsi. Nemultumiti. 

     Drumul pe care mergeti -sau mai corect mijloacele utilizate spre rezolvare- nu sunt cele optime. Optim este sa mergeti INAUNTRU vostru. Sa cautati in interior ceea ce va trebuie: PUTEREA. Pe care toti o avem.  Asa veti putea face tot ce doriti in acord cu misiunea voastra de viata.  Exista o idee/rugaciune care spune: "Da-mi Doamne tot ceea ce-mi trebuie ca sa fac tot ceea ce vreau." 

     Ani de zile m-am intrebat ce caut in viata asta? Ce rol am? Ce am de facut? Si-am ales  sa fac un singur lucru: sa fiu sincera cu mine. Actiunile mele sa aiba la baza sinceritatea fata de mine. Incercati. Veti vedea ce puteti simti, ce puteti trai, ce situatii va aduce in  fata, Viata. Daca la aceasta sinceritate  adaugati dragostea ce va  invaluie, pe care o simtiti fata de cineva sau care  va invaluie din  partea cuiva, atunci.........veti simti  binecuvantarea Divinitatii asupra voastra ca oameni.

      Asta va doresc la inceput de an: sa va incepeti  viata de pe alt plan, cu alta intentie. De pe bazele IUBIRII si SINCERITATII. La finalul anului, cu sustinerea lui si in functie de implicarea si dorinta fiecaruia, veti vedea rezultatele. Veti considera ca traiti viata altcuiva. Nu a voastra. 

     O voce, o Femeie, un mesaj, o Inima ce-a inteles asemeni lui Edith Piaf, Inima umana. Pe acordurile ei sa puneti seminte bune Iubirii in Noul An. 

      Personal ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a permis/mi-a ascultat ruga sa intalnesc si sa cunosc Iubirea ca atribut al Divinitatii. Este Darul. Din el deriva orice altceva. Indiferent de varsta, va doresc cu acest sentiment sa va incepeti anul. 
                                                  LA MULTI ANI!

   














Astept sa ne Re-Intalnim in Sfera Iubirii.

sapphires7

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu