duminică, 29 decembrie 2013

Cum sa intampinam Noul An

     Mai sunt trei zile si trecem intr-un an nou. Numerologic vorbind, cifra 7, cifra ce  caracterizeaza anul 2014 ( 2014= 2+0+1+4) este o cifra MAGICA. Are o incarcatura aparte. Simbolizeaza transformarea, trecerea la un nivel superior de intelegere pe un domeniu sau intrarea pe un domeniu nou al vietii. Oricum, lucrurile nu mai raman cum au fost. 
     Ati putea intreba: si daca nu vreau sa schimb nimic la viata mea? In viata mea? In regula. Dar vibratia anului aduce cu sine schimbarea. Este " aerul" pe care il simti chiar daca nu poti interveni asupra lui. Si daca ceva din viata noastra nu este in acord cu vibratia  anului/ timpului pe care il traim,  vom simti  efectele asupra noastra. 

     Poate suna inspaimantator. Deloc. Este  simplu, curat si frumos. Si perfect pentru fiecare dintre noi. Timpul, Universul, ne ajuta sa  crestem la nivel de suflet in acord cu planul/ destinul/ misiunea noastra. Deci suntem ajutati sa facem ceea ce avem de facut in aceasta viata si pentru care am venit acum, aici. Cum putem valorifica ce ne aduce anul 2014? Fiind constienti ca datoria/ sarcina/ responsabilitatea noastra este in primul rand la nivel de suflet. Cum hranim? Cu ce energie hranim? sufletul/ interiorul nostru. Cat ne gandim ca actiunile noastre sa fie favorabile noua si in acelasi timp celorlalti. Cat de mult ne integram in noua stare a Omenirii/ Universului/ Universurilor/ Erei Varsatorului? Cel care  se revarsa prin cunoastere asupra tuturor oamenilor? Atat. Este suficient din cand in cand sa mai facem o curatenie in ganduri, in suflet, sa ne gandim si la ceilalti nu doar la noi- doar sa ne gandim si este suficient!- dar cu dragoste, intelegere, compasiune- si ne va fi bine anul viitor. 

      Altfel, tot ne va fi. Dar nu usor si nu prea bine. Forta  Universului/ Naturii este mai mare decat forta  individuala a omului. Fizica pura.

     Ce am putea face pentru a pune bazele unui inceput bun? Cu 5-7 minute inainte de ora 12.00, indreptati-va gandul catre anul ce a trecut. Si adresati-va lui in gand ca unui om. Spuneti-i ce v-a placut din ce v-a adus; ce nu v-a placut. Multumiti-i pentru ce ati primit frumos si lasati celelalte  ganduri sa  plece undeva in neant.  Vorbiti apoi anului 2014. La fel. Spuneti-i ce vreti sa va aduca. Cum ati vrea sa va ajute in ceea ce va propuneti. Ganditi-va ca  va legati prin gand la o energie fantastic de puternica si care va va influenta  in urmatoarele 12 luni, fie ca stiti fie ca nu. Dar mai bine folositi tot ce Universul va da. 

    Ideal este ca ora 12.00 sa va prinda in casa proprie. Acolo unde va sunt radacinile. In locul cu amprenta voastra, cu care intrati in rezonanta. De unde va trageti seva.Cei care locuiti in alta tara de un timp anume, acolo este  caminul vostru. Ma refer la cei care stau in Romania dar aleg sa  petreaca Revelionul in alta tara.  Peste an, va va lipsi o anumita putere. Dar, cel putin, in acele momente, indreptati-va gandul catre casa in care locuiti si spuneti-i ca va este draga si multumiti Divinitatii ca aveti acea locuinta.  Gandul nu cunoaste bariere si nici limite. Universul la fel. 

     Multumiti  sau trimiteti gand de recunostinta celor care nu mai sunt printre voi. Spuneti-le tot ce simtiti pentru ei si despre moartea lor. Pentru a incepe anul fara  dureri / resentimente /nemultumiri la adresa lor.

     Si amintiti-va ca noul an sa va gaseasca cu un ban verde in buzunar; o bancnota de 5 - cred ca bancnota de 5 euro indeplineste ambele conditii; cu un lucru nou pe voi si ceva din argint. Pe masa sa nu lipseasca alaturi de orice alta mancare, niste peste. In orice forma ar fi gatit.  Toate au semnificatiile lor. Nu detaliez. Ar deveni prea mare postarea.


 Pentru a incepe anul intr-o atmosfera de adevarata sarbatoare, de a simti cu adevarat ce inseamna petrecerea, bucuria, dragostea de muzica si dragostea umana,  va ofer cateva minute cu o Legenda culturala si istorica romaneasca. Prezenta Mariei Tanase  s-a facut cunsoscuta nu doar pe scenele muzicale.....


                   LA MULTI ANI!  

       In miez de noapte, sa ne  intalnim  pe puntea ce leaga cei doi ani....Purtand in inima Steluta pe care in Seara de Ajun, fiecare am primit-o.




Astept sa ne Re-intalnim In Sfera Iubirii.


sapphires7

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu