joi, 5 decembrie 2013

Pentru ziua Mosului Nicolae

     In primul rand  va  rog, pe voi toti care  ati cautat zilele acestea o postare noua si nu a venit, sa ma iertati pentru dezamagirea creata. Am avut o saptamana aglomerata care nu prea mi-a lasat rezerve de a ma exprima in scris.

     Pentru seara de Ajun de Mos Nicolae, va doresc sa aveti ciobotelele pregatite si curate pentru  ca Mosul sa puna in ele bomboane de zambete, ciocolata de bucurie si fructe de inocenta.
Copilul din voi, sa fie fericit.

     Priviti inregistrarea de mai jos si, pentru ca este mai lunga, urmariti macar primele 2 minute si apoi de la 1:21:20 pana la 1:26:20. Cronometrul din partea stanga va va arata  momentele.
     Urmariti emotia  spectatorilor cand melodia le transmite durerea istoriei traite si  apoi, priviti cum pot trece la starea de bucurie suprema, deschisa, la urmatoarea melodie. Emotia nu opreste Timpul in loc. Nici nu trebuie s-o faca. Are rol doar de a tine treaza sensibilitatea  umana, de a ne aminti ca PUTEM fi sensibili. Ca putem fi calzi. Putem fi ingaduitori. Putem fi iubitori. Spectacolul acesta ne aminteste acest lucru. Bucurati-va  inimile de culoarea lui, de parfumul melodiilor, de emotia transmisa de spectatori.

LA MULTI ANI, celor ce purtati numele Sfantului Ierarh Nicolae sau aveti in viata voastra oameni aflati prin nume, in grija acestui mare sfant. Copiii, tinerele fete, cei necajiti si suparati, gasesc intotdeauna un puternic protector in Sfantul Nicolae, in momentul in care isi indreapta gandul catre el. Singura conditie este sa ii cereti clar, direct si sa tineti minte sa-i multumiti imediat ce ati incheiat rugaciunea.




Astept sa ne Re-intalnim in Sfera Iubirii.

sapphires7

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu