vineri, 27 decembrie 2013

De Sfantul Stefan


      Toti primim un nume la nastere. Indiferent de religia in care se  realizeaza acest lucru. Dar acest nume, pentru  ca fiecare  litera  are vibratia proprie, iar noi ca fiinte energetice  avem acelasi tip de vibratie,  ne va influenta destinul. Purtand un nume de 'sfant', prin legatura energetica a numelui, vom fi influentati de acesta. Sau  protejati. Noi "mergem" prin viata  cunoscuti fiind sub o anumita imagine. Astrologia si numerologia - vechi stiinte  si cu multa cunoastere in ele - ne vorbesc de numarul de destin -este numarul care ne arata cum putem folosi potentialul de care dispunem inca de la nastere. 

   Ati observat ca dupa casatorie femeile parca se schimba? In ani, dar se  intampla. Sunt altfel percepute in exterior. Se  modifica parca ceva din  interiorul lor. Da, se modifica vibratia numelui. Capata alta vibrtaia-cea a numelui dupa casatorie. Barbatii, nu. Ganditi-va.

     In numerologie,  numele de Stefan are corespondent numarul 2. Una din  variantele  de raspuns pentru cifra 2 este:

       "Expresia numarului 2 iti ofera sansa de a lucra foarte bine cu oamenii. Destinul tau este sa fi un bun mediator sau pacificator. In multe feluri esti dependent de ceilalti si pari sa te descurci cel mai bine in parteneriat sau intr-o activitate de grup. Modestia este in felul tau de a fi si poti lucra foarte bine fara a avea nevoie de recunoasterea realizarilor tale. De multe ori, ceilalti culeg roadele ideilor tale, dar asta nu te deranjeaza intrucat esti un jucator de echipa generos. Pe masura ce evoluezi in aceasta directie, devii sensibil la sentimentele celorlalti, esti intotdeauna plin de tact in rezolvarea situatiilor complicate. Cooperant, binevoitor si plin de consideratie ai calitatile necesere pentru a deveni un mediator remarcabil. Stii sa organizezi si sa manevrezi oamenii. Esti o persoana pedanta intrucat rareori iti scapa ceva. Plin de tact si amabilitate, aproape toata lumea te place.
    Personalitatea negativa a lui 2 poate fi hipersensibila si usor de ranit. Prea mult din acest numar in caracterul tau te poate face prea timid si nesigur. Cateodata energiile in exces ale numarului 2 te fac apatic si indiferent in ceea ce priveste treaba pe care o ai de facut; in acest caz abilitatea de a face fata detaliilor este limitata." Sursa: http://www.dsclex.ro/astrolog/numerologie/expressionnumber.htm

    Pentru ca sarbatorile de iarna ne indeamna la reflectie asupra noastra si a mediului/ lumii in care traim / din care facem parte, ne ajuta sa vedem mai bine care  este potentialul uman, ascultati sunetele care  reflecta Universurile........in vocea de mai jos. Este reala. In aceasta forma. 



La multi ani tuturor celor ce purtati numele  Stefan, celor care aveti  oameni dragi in viata voastra cu acest nume, celor care va ganditi sa  puneti acest nume copilului vostru.

La multi ani Stefana, la multi ani frumosi si impliniti langa  sufletele  tale complementare! Si langa mine.

La multi ani Patrick- Stefan si Iubirea sa-ti contureze si sa-ti formeze  caracterul si destinul!

                                                 La multi ani, tuturor!

Astept sa ne Re-intalnim In Sfera Iubirii.

sapphires7




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu