duminică, 19 ianuarie 2014

Ce ne poate da ziua de duminica

      Este duminica, zi in care se simte, se traieste sentimentul de caldura, de multumire, de impacare cu tine, cu cel de langa tine.  Si  stiti de ce? Duminica este ziua guvernata de Soare. Si am putea folosi acest lucru in favoarea noastra. Influxurile lui ne dau caldura, putere, buna-dispozitie. Cand ne face si placere persoana de langa noi, influenta Soarelui nu face decat sa potenteze legatura energetica ce exista.

      Din pacate-cel putin din experienta mea-sunt  tot mai putine cupluri tinere-23-35 de ani-, care sa afirme ca le este suficienta prezenta unul altuia. De regula, spun ca au nevoie de anturaj, sau au de "tinut" de serviciu, ca au de realizat o cariera (poate in anii 80-secolul trecut!- se putea face asta), vor sa-si "traiasca" viata. Oare chiar se traieste, sau se consuma asemeni "nechezolului' in lipsa cafelei naturale, in alte timpuri? 
     
      Cuplul a uitat sa se bucure. A uitat ca forta de a rezista,  bucuria de a trai, se gasesc in insasi coeziunea lui. A uitat sa iubeasca pentru ca a uitat sa CAUTE DRAGOSTEA. Dragostea, nu sexul. Sexul il traiesti de la prima manifestare hormonala a glandelor sexuale. Si ii simti exprimarea in primele 3 chakre. Dragostea se simte de la stomac-"simt fluturi in stomac"- de la chakra 4 in sus.

     Si ei cauta in afara ceea ce au in relatie lor. Personal, de-a lungul timpului, i-am spus lui Dumnezeu ca vreau sa iubesc si sa fiu iubita. Si cum Dumnezeu este Iubire, n-am facut decat sa cer sa-L manifest pe El. Ce-as fi putut cere altceva? Incercati cu toata convingerea si veti vedea MIRACOLUL, magia propriei voastre vieti.

     Intr-o duminica superba de ianuarie, va invit sa cereti Soarelui sa va lumineze relatia de cuplu, s-o incalzeasca, s-o ajute sa creasca. Gandul, poate totul. Sa nu va indoiti niciodata de Puterea din voi.

Astept sa ne Re-vedem In Sfera Iubirii.

sapphires7

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu