luni, 13 ianuarie 2014

Importanta lui "NU"

      Ca de obicei, cand ma apuc se scris am o idee, dar in acelasi timp mai apare in "spatele"  ei o alta, care-mi sugereaza ca se vrea si ea la lumina. Asa ca,  acum vreau sa va spun despre cum ne influenteaza  actiunile, trairile, utilizarea lui "Nu" dar si despre puterea pe care o au  pisicile.
       Vreau sa fac o marturisire intai: ma bucura  mult cand vad ca randurile scrise de mine sunt citite de romani care sunt departe, foarte departe de tara: Vietnam, Laos, China, Cambodgia, Norvegia, Rusia, SUA, Emiratele Arabe sau mai aproape : Republica Moldova, Polonia, Serbia, Regatul Unit, Germania, Ucraina. Sper sa aduc  strop de liniste si lumina in inima si sufletul celor ce citesc. Si mai ales, sa fie de ajutor si indrumare. Va multumesc.

     Am vorbit de utilizarea lui "daca" la inceput de fraza. Sa vorbim de "Nu". Ati vazut cat va necajesc copiii cand sunt de 2-3-4 ani si vor sa cunoasca, sa afle, sa descopere iar voi le spuneti: "NU pune mana! Te arzi!", "NU baga mana in priza!", "NU atinge paharul ca-l spargi!", "NU te urca pe bicicleta ca ai sa cazi!",  sau adolescenti: "NU te mai juca la calculator, ca ai teme de facut! Pune mana si invata", etc. 

     Din aceeasi gama,  pe timpuri erau afise-mai sunt afise!- cu "NU rupeti florile! NU calcati iarba!" sau "NU fumati in acest spatiu." Si ce se intampla de fapt? Copilul pune mana pe masina de calcat/ aragaz, pune mana pe pahar si-l scapa, se urca pe bicicleta pana ajungi langa el si cade, sta la calculator peste "ordinul" dat de tine ca parinte, florile se rup -din parcuri sau de pe morminte, iarba se calca in picioare, de fumat se fumeaza in spatiile inchise. De ce oare se intampla toate astea? Pentru ca al nostru creier nu deceleaza negatia "NU" la inceputul frazei. Nu are exprimare vibrationala. Concluzia? Creierul  primeste informatia sub forma lui:" Pune mana!", Rupeti florile! Rupeti iarba!" "Atinge paharul!", etc. Copilul/omul nu este vinovat ca face altfel decat este comanda/afisul/anuntul. El executa EXACT ceea ce primeste creierul drept comanda sa faca.  Simplu. 

     Este alt subiect expresia de tipul "NU te mai suport." Trebuie sa repeti ca interlocutorul sa te ia in seama si atunci va sesiza si va accepta/ va lua act doar de emotia/ furia/ nemultumirea din vocea ta.

 Stiati ca la pregatirea psihologica a soldatilor americani pentru razboiul din Irak, li se spunea:" Protejati copiii, femeile si batranii" si nicidecum "Nu ucideti copiii, femeile si batranii"? Ati vazut apoi pe  youtube imagini cu soldati cu copii   irakieni in brate?  


    

     Pisicile sunt  animalele cele mai apropiate de om care "curata" tot ce este  energie negativa/ nod Hartman / blocaj energetic. Stii unde iti este locul cel mai apasator din casa  dupa locul pe care il ocupa pisica. Se va aseza intotdeauna pe locul tau dureros sau in zona dezenergizata din casa ta. In afara de momentele cand vrea sa se rasfete. E drept. Ii plac si rufele proaspat  uscate sau calcate pentru ca "miros a aer curat".


Astept sa ne Re-intalnim In Sfera Iubirii.

sapphires7
      
      

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu