sâmbătă, 23 noiembrie 2013

Puterea grupului

Am atasat vineri 2 noiembrie, una din inregistrarile Larei Fabian. Am ales-o pe aceasta din doua motive: traducerea in romana care ne arata profunzimea mesajului si al doilea: forta pe care o capata o idee, un vers, atunci cand este redat in acelasi moment de o masa de oameni.


 Chakra inimii- ANAHATA

Ati simtit forta, puterea, ENERGIA, EMOTIA, transmise de catre public? Era palpabila aceasta emotie. Te cutremura. La fel cum te poate inspaimanta strigatele unei multimi furioase. Cuvintele sunt deosebite. Dar doar citite ca un simplu text, nu vor avea acelasi efect. Melodia extrem de sensibila. Armonioasa. O simti la nivelul inimii. Al inimii! Acolo unde este timusul. Sau chakra anahata.

 Intamplator credeti ca iubirea neexprimata creeaza probleme cordului? Ati vazut cate  cazuri de infarct sunt la varste de pana in 50 de ani? In special intre 35-45 de ani? Dar verificati care este relatia acestor barbati- aici este ponderea cea mai mare-cu sentimentul de iubire. Cati  isi exprima iubirea fata de partenera, fata de copil, fata de pisica ori catelul casei. 
              Oare din pura intamplare culoarea chakrei este verde, culoarea sanatatii? Oare fara rost in spitalele din occident cadrele medicale au echipamentul de spital verde sau saloanele sunt vopsite in nuante de verde? Oare tot fara rost si energia iubirii isi are salasul la nivelul acestei glande endocrine/chakre? Oare asa ne lasa impresia Universul? Ca face lucrurile fara rost?

Cea mai puternica energie din Univers este energia IUBIRII. Creati am fost din Iubire. Am spus CREATI.
Nu nascuti. Cea mai grea energie si sentiment de dus, de trait ca om, este Iubirea. 
Oricarui alt sentiment 
ii facem fata. In exteriorizam, il exprimam, vorbim de el. De iubire, nu. De cate ori ati avut curajul sa spuneti deschis ca sunteti indragostit/a si ca iubiti? Mai ales daca persoana in cauza nu facea parte dintre cele agreate de familie, sau, mai complicat, era o persoana de care " nu va puteati atinge"? Dar cum Dumnezeu ESTE Iubire, realizati ca ne opunem insasi Creatiei ( ca proces) si Creatorului? Este ca si cum un piraias ar incerca sa se opuna unui ocean. Sau o hematie- celula rosie- s-ar opune intregului corp. Ce sanse sunt sa reuseasca? Si atunci ce se intampla la nivelul inimii si al corpului nostru? Apare boala. Nici un semnal dat de organism printr-o afectiune nu este altceva decat avertizarea ca la nivel energetic n-am facut ceva sau am facut in exces. 
Privind invers procesul, ce se intampla cand suntem deschisi, exprimam dragostea fata de ceea ce avem, fata de ceea ce privim sau auzim? Cand multumim Naturii ca la prima zapada din an, noaptea, a imbracat totul in alb. Dimineata, stralucirea  zapezii te duce cu gandul la povestile  si trairile copilariei. Si mergi  fericit, liber si inocent ca un copil. Sau ca desi a venit frigul, avem haine si incaltaminte  cere ne permit sa iesim decent si protejati 
din casa pentru a ne implini o  latura a destinului. 
Sau, ca desi toate  preturile au devenit din ce in ce  prea mari pentru noi, avem totusi ceea ce ne trebuie. Nu este vorba de a te multumi cu putin. Ci de a te concentra pe ceea ce ai. Pentru a atrage. O alta lege  a Universulu.: legea atractiei.

Poate ca asta mi se trage din copilarie. Nu scoteam ce-i rau in evidenta. Ce - mi lipsea. Nici la mine nici la altii. Evidentiam doar ce-i frumos, ce-i bun. Tarziu, ca adult am  aflat de o poveste despre Mantuitor cand, mergand sa vobeasca oamenilor, a intalnit   pe drum un cadavru in putrefactie. S-a uitat si a spus: "Ce ochi frumosi!"  
Tot in jurnalul de la 16 ani am gasit scris:" Sunt sigura ca fiecare dintre noi avem si bine si rau in noi. Dar eu vreau sa scot din om tot ce este bun.". Simplist poate spus. 
Ganditi-va ce poate face puterea rugaciunii de multumire ce  pleaca in acelasi timp din gandul a 100, 1000 de oameni! 
Este ceea ce a reprezenatt Brancusi prin Coloana Infinitului. Mainile impreunate in semn de rugaciune catre Cer, ale unui grup. 

Pana la Craciun, o data pe zi multumiti Divinitatii pentru ceva ce aveti: patul in care dormiti, perna pe care seara va odihniti capul, apa calda de la baie, pasta de dinti, mancarea de pe masa, persoana de langa voi, etc. Multumirea se va intoarce la voi. Inzecit.


Va astept sa ne Re-Intalnim in Sfera Iubirii.

saphhires7

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu