vineri, 8 noiembrie 2013

Ce "spune "tiroida de Ziua Arhanghelilor Mihail si Gabriel

LA MULTI ANI BINECUVANTATI! tuturor celor ce purtati numele acestor mari protectori Divini, tuturor celor pe care ii iubiti si fac parte din viata voastra dar si celor pe care nu ii iubiti-inca! dar sunt in viata voastra.

Sfantul Arhanghel Mihail, purtatorul Sabiei de Lumina, intervine in viata noastra in mod concret ori de cate ori ii cerem ajutorul (vezi postarile "din raspunsurile ingerilor"). Este un Luptator.

Sfantul Arhanghel Gabriel este  cunoscut si " Drept Vestitorul" sau "Bine Vestitorul" pentru ca a anuntat despre Conceptia Divina, despre faptul ca noi oamenii, urma sa primim cel mai mare ajutor pe care omenirea l-a primit vreodata - Nasterea Mantuitorului.

Aici sunt multe de spus. Dar acum , ma voi limita la a  detalia putin despre tiroida, intr-o zi in care se vorbeste despre capacitatea de  exprimare. Daca fiecare  glanda endocrina ce  corespunde  unei chakre  (sfera energetica), ar avea corespondent un inger de lumina ( personal inclin sa cred ca exista asa ceva, prea sunt toate ordonate in Univers!), atunci  Arhanghelul Gabriel ar raspunde de chakra vishuda- a cincea, a vorbirii, TIROIDA.

Tinand cont ca tiroida  se poate imbolnavi si daca nu exprimam, tinem  cuvintele "in gat", simtim ca ne sufocam dar nu vorbim, blocam energia cuvintelor la nivelul gatului, nu folosim cum trebuie  aceasta energie, putem face ceva in acest sens.

Cuvintele au energie. Energia are o vibratie si vibratia are o frecventa. Nu trebuie sa ma credeti pe cuvant si nu trebuie sa munciti sa cautati materiale de specialitate pentru a va informa - nu e timp in ziua de azi, nu-i asa?- dar ganditi-va  cum s-au facut pe timpuri inregistrarile pe  banda de magnetofon, de casetofon, mai inainte pe placi de pick-up  si azi pe CD/DVD. De nu ar fi aceasta energie a cuvintelor, toate astea nu ar fi fost posibile.
Fiind energie, vibratia poate fi de inalta sau joasa frecventa. Deci cuvintele pot VINDECA sau pot UCIDE.
Ganditi-va de cate ori ati exprimat ca "m-a doborat ce-a spus", "m-a imbolnavit", "m-a ucis din cuvinte" dar ati auzit si ca " m-ai facut sa renasc prin ce-ai spus", "cuvintele spuse au fost balsam pentru sufletul meu", "cuvintele  mi-au creat o stare de bine cum n-am mai avut", etc.

Atunci, cum sa nu sufere sau cum sa nu lucreze optim tiroida noastra? Dar NOI alegem cum s-o faca. 
Cand cuvintele "ne raman in gat" , cand le blocati, gandititi-va ca faceti asemeni celui ce  baga si baga intr-un sac, inghesuie  sa intre cat mai multe lucruri dar fie se rupe sacul, fie sunt atat de sifonate, stricate lucrurile, incat esti nevoit sa arunci ulterior din ele. Nici tiroida nu duce tot reziduul nostru energetic. 
Nici o glanda endocrina/chakra nu o face.

Personal am recomandat celor cu care vin in contact, ca mai ales in relatia de cuplu, din cand in cand sa faca o curatenie. Macar o data pe luna. Cum faci curat in casa. Sa spuna fiecare ce i-a convenit sau nu la celalalt in acest rastimp. Nu mai rar pentru ca apoi "gunoiul emotional" este atat  de mult incat te poate scoate din casa. Uneori la propriu- se ajunge la divort pentru ca sunt atat de multe cuvinte care " au mucegait" incat nu mai poti face nimic. Sau altfel spus, odata exprimate, nu le mai poti lua inapoi.

In aceasta  zi binecuvantata va doresc ca dragostea  Arhanghelului Gabriel sa va atinga  pe fiecare dintre cei ce cititi aceste randuri si pe cei cu care veti veni in contact. Iar Arhanghelul Mihail sa faca curat in viata voastra ori de cate ori o veti cere.

Astept sa ne Re-intalnim in Sfera Iubirii.

sapphires7

2 comentarii:

  1. COMUNICAREA este mama intelegerii intre oameni.
    Adevarat tot ce ai scris mai sus !

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc. Ma bucur ca cineva cu o asemenea sensibilitate emotionala (am vazut pe you tube activitatea literara) apreciaza cuvintele - prietenele mele. Un inceput de an frumos si fructuos pe linie personala si creativa.

    sapphires7

    RăspundețiȘtergere