luni, 10 noiembrie 2014

Pentru trei zile de miercuri din noiembrie

       Am vorbit despre semne si faptul ca ele au un mesaj pentru fiecare dintre noi. Oricare -adolescent sau adult, barbat ori femeie -atunci cand are nevoie de indrumare, DACA ESTE ATENT, va vedea ca primeste semnele necesare pentru a sti unde se situeaza. Sau daca drumul pe care a pornit este cel corect pentru el/ea.

        La fel am simtit ca in luna noiembrie este  necesar sa realizez 3 ( trei!) intalniri de miercuri, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Ploiesti. Si ca dovada ca senzatia interioara a fost corect perceputa, va descriu cum am realizat inchirierea salii.


     Miercurea trecuta- 4 noiembrie- ma grabeam catre casa. Era 14.50 iar la ora 15.30 asteptam o prietena in vizita. Eram la o intersectiecare ducea catre  statia de autobuz sau catre Casa de Cultura. Uitasem ca-mi propusesem sa  trec sa  intreb daca este libera o sala  miercurea de la ora 18.00. Asta pentru ca ma grabeam.

     Cand  ma incadrasem pe aleea  ce duce la statia de autobuze, mi-a venit in minte numele: Casa de Cultura. Acum va descriu exact rationamentul pentru a intelege cum functioneaza  creierul. Imediat m-am uitat la ceas. M-am gandit ca este tarziu. Apoi m-am gandit- a intervenit partea de cunoastere si acceptare a semnelor: da, dar daca mi-am amintit ACUM, pana sa urc in autobuz, inseamna ca trebuie sa merg pentru ca voi ajunge la timp si acasa. Altfel, mi-as fi amintit cand era prea tarziu sa ma mai intorc.

     Si m-am dus catre Casa de Cultura. Intru, intreb administratorul  daca se mai poate inchiria  o sala cu ora, imi spune ca da, dar s-a modificat tariful. Ii spun ca nu are importanta dar vreau sa stiu pentru miercuri daca are liber. Imi spune ca trebuie sa verifice condica.

       Mergem la condica si cauta pentru ziua de miercuri, 12 noiembrie. Era liber de la ora 18.00 la 19.00 desi restul intregii zile era ocupat. Si dimineata si dupa-amiaza.

      Imi atrage atentia faptul ca imi trece numele in rubrica goala, dar peste  ceva sters cu pasta corectoare. Tac. 

       Merge la ziua de miercuri din urmatoarea saptamana. La fel. Ocupata toata ziua, liber doar  de la 18.00 la 19.00. La fel, sters cu tus corector. Acum ii spun: Aici, cu alb, este tus corector? Raspunde: Da. A renuntat cineva la programare.

 Si asa am vazut ca 3 zile de miercuri din 3 saptamani succesive, aveau  program liber la ora la care ma interesa pe mine. Doar in acel interval orar si doar 3 saptamani.......

    Chiar puteti crede ca sunt coincidente? Dupa "Profetiile de la Celestine",  eu le numesc SINCRONICITATI. Si arata ca merg pe drumul bun. Sunt evenimente punctiforme care traseaza o linie ce arata drumul pe care il parcurgem. Cand apar in viata noastra asemenea sincronicitati, Viata ne raspunde la intrebari.

  In concluzie, pe cei din Ploiesti -sau cine poate ajunge dupa garda (!) din Bucuresti, va astept miercuri, 12 noiembrie a.c. la ora 18.00 la sala 17 de la Casa de Cultura a sindicatelor Ploiesti.

     Este alta sala decat  cea din primavara si mie mi- a placut teribil cum arata. Sigur ne vom simti bine.

    Plata? Simplu -10 lei de persoana pentru a acoperi chiria salii. 

       Voi relua informatia despre aceste intalniri pentru ca ceea ce se intampla in jurul nostru ne arata ca este necesara o schimbare de perspectiva in mod radical. Pentru a nu mai ajunge la 27 de ani sa facem vizite la cardiolog sau sa facem infarc la 25 de ani.

       Astept sa ne Re-Vedem In Sfera Iubirii.

sapphires7


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu