joi, 13 noiembrie 2014

Cum ni se raspunde la rugaciuni

       Multumesc celor prezenti ieri. 

     Pe scurt- pentru ca voi reveni cu detalierea  subiectului- am prezentat cum putem  observa/constata  eficienta rugaciunii Tatal Nostru asupra noastra. Pe net veti gasi multe site-uri in care se arata legatura intre aceasta rugaciune si   glandele endocrine ale corpului uman. Ce NU se gaseste -nicaieri- pe net, este  exercitiul complet realizat, asa incat, in momentul incheierii rugaciunii, sa  poti VEDEA cu ochii mintii, un fir de argint-echivalentul unui  curs energetic- ce  trece prin TOATE chakrele (glandele endocrine) si, mai mult decat atat, LE INCHIDE.

            In sensul ca ne inchide pe noi fata de orice tip de atac (voit sau  involuntar) energetic.
Voi reveni cu schema completa.


     Dar acum vreau sa anunt pe cei din Ploiesti ca incepand Postul Craciunului- sublima perioada ce ne aminteste tuturor ca suntem copii-  ca vineri 14 noiembrie la ora  17.00 tot la Biserica "Buna Vestire" se va face slujba Sf. Maslu.


 Cine este liber si crede ca are nevoie, este asteptat.

  Pentru ca am amintit de seara de miercuri, vreau sa va spun afirmatia facuta de o tanara la plecare, ca o completare la spusele mele despre  cat de simplu este sa cerem ajutor unor ingeri sau Divinitatii.

       Ea a cerut un loc de parcare in centrul Ploiestiului, intr-o zona aglomerata si la oara pranzului, pentru 5 minute. Concret s-a rugat: "Sfinte Arhanghel Rafael, te rog ajuta-ma sa gasesc loc de parcare pentru 5 minute. Multumesc." Atat a apreciat ca dureaza pana lasa o hartie la biroul unde mergea. 

      Era ocupata doamna cu care avea ea treaba si a intarziat 10 minute. Cand a ajuns la masina,  avea roata blocata! A realizat ca rugaciunea a fost incompleta. Si mai ales, a vazut ca i s-a raspuns STRICT la ceea ce a cerut.


    Astept sa ne Re-Vedem In Sfera Iubirii.

sapphires7

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu