luni, 17 noiembrie 2014

Despre romanii din Asia

       La televizor, in Romania, s-a tot vorbit de romanii din diaspora  din Europa. Nu s-a amintit deloc de cei din Asia.

      Ei au fost primii-inaintea chiar a noastra a celor din tara!- care au votat. E drept. Acolo n-au fost incidente. Nici nu sunt zeci de mii. Dar nici n-a fost vreun politician sa-i indemne sa voteze. Au facut-o pentru ca asa au dorit. Pentru ca nu au uitat ca sunt romani. Mai mult, n-au uitat de tara lor. Asa cum nu poti uita de mama. 

       Si ei, cei 2600 de romani, sunt la fel de importanti ca ceilalti peste 300.000. Si acolo rezultatul a fost ca si in  tarile europene. 

   Si lor, celor plecati la atatea mii de kilometri-in Beijing, Seul, Thailanda sau Tokyo- le suntem recunoscatori ca ne-au fost alaturi. 

     Poate ca fiind departe de casa apreciezi mult mai mult importanta ei.

      Lor, tuturor, indiferent pe ce meridian s-ar fi aflat, LE MULTUMIM.


       Sa nu uitam ca am votat intr-o zi de  cifra 7 ( 16.11.2014= 1+6+1+1+2+0+1+4=16=1+6=7)

       Si suntem in anul sub auspiciul tot al cifrei 7. (Revedeti postarea despre semnificatia cifrei 7).
   

IMPORTANT este ca tinerii s-au mobilizat sa-si exprime dreptul constitutional. Au iestit din starea de letargie si ne-au scos si pe noi. Sa nu uitam ca Romania este guvernata de Uranus. O planeta de generatie, cere ne da  influxuri mentale speciale/deosebite dar in egala masura este imprevizibila. Asta  s-a manifestat in ultimul timp in Romania. Inclusiv duminica.

     Timpul pe care-l traim din punct de vedere astral dupa eclipsa de Soare din 1999 ne obliga-spre binele sufletului nostru- sa ne schimbam. Depinde de noi cum vom face asta.

       Atat pot sa spun cu toata responsabilitatea  a  ceea ce stiu: traim timpurile in care fiecare lucreaza  strict pentru pastrarea integritatii sufletului sau (si nu este vorba de existenta materiala ci  energetica). Avem de ales intre suflet si corpul material. Si Timpul ne aminteste ca " Adevarul te va elibera!".


 Pentru cei din Ploiesti -sau Bucuresti- astept sa ne intalnim miercuri, 19 noiembrie a.c., tot la ora 18.00 la sala 17 de la Casa de Cultura a Sindicatelor. 



    Astept sa ne Re-Vedem In Sfera Iubirii.

sapphires7

              

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu