sâmbătă, 22 noiembrie 2014

Despre Postul Craciunului

       Suntem in Postul Craciunului. Este un post al bucuriei. Asta ar trebui sa stim si sa traim. Nu este un post de penitenta. Tinem-daca alegem s-o facem!- post pentru NOI, pentru a ne  limpezi sufleteste, mental si  trupeste in vederea TRAIRII bucuriei de copil in Seara de Ajun si in Spiritul Craciunului.

     Priviti acest post ca motiv de a cauta in viata cotidiana cat mai multe motive de bucurie. Nu de  constrangere, de durere, de frustrare. In acest fel aveti de doua ori beneficii: o data pentru ca activati in voi Legea Atractiei si Legea Bumerangului (veti primi mai multa bucurie divers manifestata in viata voastra si in egala masura, ceea ce trimiteti se va intoarce la voi) si al doilea motiv pentru ca, acest corp fizic -curatat, purificat si iluminat- va va permite sa traiti la inalte cote vibrationale  Spiritul Craciunului. Orice nastere-mai ales cand este ceruta Divinitatii- este un imens motiv de bucurie. 

       Cei ce-ati avut cel putin un singur moment in viata in care v-ati simtit INCARCAT sau inecat (a)/umplut (a) de bucurie, stiti ce vreau  spun. 

      Daca atunci cand mancati o felie de paine cu unt  va simtiti binecuvantati ca dupa o zi  obositoare, apasatoare, cu multe incercari dureroase, puteti ajunge acasa si multumiti lui Dumnezeu ca aveti o casa; ca aveti o felie de paine si un pic de unt in frigider-singura mancare gasita- sa stiti ca n-o sa va pedepseasca Dumnezeu ca n-ati tinut post. Legea si  Invatatura aduse de Mantuitorul Isus Hristos au fost date pentru ajutorul omului si nu spre  pierderea /indepartarea lui. Isus a spus ucenicilor: "Mila voiesc, nu jertfa!". Prin asta de deosebeste esential invatarura Noului Testament de  cea a  Vechiului Testament. 

       Dar mai ales: incercati sa nu impuneti  celor din familie si in primul rand logodnicului, sotului, sa tina un post rigid asa cum ati vrea voi femeile. O lege nescrisa a omenirii spune ca nu poti sa-ti cladesti fericirea pe durerea altuia. Punand pe cei de langa voi in suferinta prin alegerea facuta, nu veti avea nici voi bucuria  sufleteasca dorita si va veti trezi ca mergeti la spovedanie, la impartasanie si nu va simtiti impacata. De ce? Pentru ca sufletul stie ca cineva sufera pentru egoismul vostru. 

     Iar daca va iubiti partenerul de viata, faceti in asa fel incat sa  impartasiti impreuna  si bucuria de a onora Copilul din sufletul fiecaruia din noi. Punand bucurie intr-o zi in gandurile, faptele voastre, tineti mai mult post decat ati tine de mancare timp de o saptamana. 

Puneti deasupra interesului personal, interesul de grup (familie). Traiti si manifestati sentimentul de iubire si postul ca mod de existenta, va veni de la sine.

      Dati dovada de iubire si intelegere in acest post al bucuriei. Traiti-l ca o manifestare a ceva bun ce urmeaza sa va aduca Dumnezeu/Universul. Si va pregateste pentru bucuria trezirii la viata prin venirea primaverii.             Bucurati-va! 

          Astept sa ne Re-Vedem In Sfera Iubirii.

sapphires7

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu