sâmbătă, 19 aprilie 2014

"Si Adevarul va va elibera!"

     Mai sunt cateva ore pana ce crestinatatea sarbatoreste Invierea lui Christos. Ati sesizat ca atunci cand se vorbeste despre Isus Hristos, sunt momente in care asa i se scrie Numele si sunt momente in care scrierile sfinte Il numesc Christos? Credeti ca este o greseala? Nicidecum. Inainte de momentul Invierii, cat timp a fost in trup fizic pe acest Pamant a avut un Nume in acord cu oamenii cu care s-a identificat prin acest trup.
      Dupa Inviere, atunci cand corpul fizic - haina acestui pamant - s-a dematerializat si a devenit Lumina -desi ERA Lumina dar intrupata - S-a facut vazut ca un corp de Lumina. A devenit ceea ce a fost inainte de intrupare/ nastere fizica. Asta a venit sa ne aduca, asta a venit sa ne dea, asta a venit sa ne arate: ca si noi putem sa devenim Lumina, sa devenim Constiinta Christica, sa ne intoarcem la Tatal Ceresc asa cum si El a facut-o.
     Personal ii iubesc extrem de mult scrierile lui Rudolf Steiner. Pana in prezent nu a fost "detronat" din locul pe care il ocupa printre  filozofii/antropozofii lumii. In "Evanghelia eseniana" prezinta un moment din viata lui Isus Hristos - perioada de pana la a incepe minunile in lume - cand s-a dus la  un templu esenian. Acolo cand a ajuns, a vazut in jurul stalpilor ce sustineau portile  templului, o multime de entitati intunecate ce dadeau tarcoale templului dar nu puteau trece dinclo de ziduri. 
     
     Comunitatea eseniana era o comunitate inchisa. Cunoasterea se transmitea numai in randul  membrilor sai. Cunosteau astrologie, astronomie, matematica, fizica, filozofie. Esenienii prin viata pe care o duceau, prin  cunoasterea pe care o aveau, prin ceea ce ei puteau sa faca, creasera o atmosfera de inalta vibratie in interiorul templului. Imaginati-va cum va simtiti cand intrati intr-o manastire "puternica"; cat va schimba starea de spirit chiar si fara sa aveti cunostinte de spiritualitate. Asa era in templu. Esenienii erau protejati de energii de vibratie joasa de dincolo de ziduri datorita vietii pe care o duceau. 

     Isus a fost impresionat cand a vazut ca aceste entitati in cautare de "gazde", pentru ca nu puteau intra in templu, se aruncau / se duceau la oamenii simpli din oras. Care nu stiau sa se protejeze, sa se apere de asemenea atacuri energetice. Atunci a stiut care este misiunea Sa: sa dea oamenilor metoda/mijlocul/instrumentul prin care si ei se pot apara. Prin care ORICE om se poate proteja de tot ce este intunecat si rau. Sa dea o metoda/ un instrument care sa fie la indemana oricui, nu doar pentru cei ce poseda cunoastere. Si a venit sa dea Iubirea. 

    
      A inteles ca Iubirea era sentimentul de cea mai inalta vibratie, care putea "arde", care putea anihila orice alta vibratie mai joasa. Ca o paranteza la aceasta afirmatie -imi cer scuze ca ma repet - in avion fiind acum cateva luni, in spatele meu era o familie de tineri cu o fetita de 9 luni. La un moment dat, imediat dupa decolare, copilul a inceput sa planga puternic. Parintii n-o puteau linisti. Eu n-am simtit sa incerc sa spun rugaciunea "Tatal Nostru" pentru a se calma. Dar m-am intors catre ea, i-am zambit si i-am transmis extrem de multa iubire. Ca si cum am imbratisat-o cu iubire. Am "imbracat-o" in iubire. S-a linistit in mai putin de 2 minute. A inceput sa rada si pana la Dortmund n-a mai avut nimic. A ras si s-a jucat. Da, copilul -ca orice bebelus - este vulnerabil in fata energiilor de vibratie joasa. El nu se poate apara. Preia/ simte emotiile tuturor: de nemultumire, de oboseala, de furie, de  gelozie, de rautate - orice se aduna intr-un avion cu 2oo de oameni.

    Asta a vrut Isus Hristos: sa ne dea cel mai eficient mijloc de protectie impotriva oricarei agresiuni energetice. El a spus : "Eu Sunt Calea, Adevarul si Viata". Alegand Calea Lui - Calea Iubirii- folosind Adevarul, vom putea avea si trai Viata. 
     Cand a spus ca " Adevarul va va elibera" nu a exagerat si nu  a facut o afirmatie gratuita. Cautand Adevarul - nu adevarul meu sau al tau, nu exprimarea a ceea ce cred eu, ci Adevarul - da, ne vom simti eliberati/ curatati, pregatiti pentru a exprima si a trai Iubirea. 

     Prezenta lui Isus Hristos in lume inchide un cerc cu punctul de plecare la crearea omului. Prin minciuna, omul s-a departat de Dumnezeu parasind iubirea in care traia si din care a fost creat. Acum, urmand Calea lui Isus, folosind Adevarul, se va putea intoarce sa simta Iubirea si sa traiasca din nou in ea. Pentru ca la nivelul Tatalui Ceresc altceva nu exista. Asa ciclul omenirii se va fi incheiat.
    In aceasta Noapte, prin Invierea Mantuitorului, moare constiinta umana pentru a Invia Constiinta Christica. Asta se intampla in Noaptea de Inviere. Asta se petrece in cele 3 zile: omul moare in trup fizic pentru a putea invia in trup/corp de Lumina. Pentru asta ne pregatim. Pentru asta sarbatorim in fiecare an acest miracol. Si fiecare an ne aduce tot mai aproape de transformarea noastra.

      Hristos a Inviat! 
      Este salutul pe care orice crestin il va folosi pana la Inaltare. Timp de 40 de zile(!).

  Astept sa ne Re-vedem In Sfera Iubirii.

sapphires7


     
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu