marți, 8 aprilie 2014

Relatia intima, un pacat? Partea a II-a

       Toate cele patru mari religii ale omenirii, au un element comun: iubirea fata de aproapele tau. Indiferent ca-l numeste frate, ca se refera si la animale sau  elementele naturii ca la frate, dar elogiaza Iubirea.
        
      Medicina moderna a facut  descoperiri meritorii si pasi uriasi in a sacraliza omul ca  element principal al muncii ei. Astfel, impreuna cu  psihologia  si mecanica cuantica recunosc efectele benefice ale afectiunii, afectivitatii, a unei imbratisari calde si sincere, a Iubirii intr-un cuvant, in  vindecarea corpului nu doar a sufletului. Sunt notorii conditiile de care beneficiaza mama si copilul pana in  5 ani in spitalele din unele tari ale lumii (si nu spitale private!). Acolo unde si mama beneficiaza de sustinere psihologica daca sta mai multe zile cu copilul mic in spital si unde, in primul rand are camera doar pentru ea si copil.
      Cand prietena mea a avut copilul cu o viroza i-am reamintit ca virusul are inteligenta. Asta inseamna ca are o frecventa proprie. Atunci, pentru a mari sansa de vindecare i-am spus sa-si imbratiseze mai mult decat de obicei copilul, sa-i spuna ca-l iubeste, sa-i creasca in acest fel vibratia corpului incat sa diminueze  puterea virusului. A  avut efect. La fel am invatat pe o mamica cu bebelus de 9 luni. Aici "materialul" este si mai receptiv. 
     Sunt  oameni adulti care se imbolnavesc pentru ca nu au fost iubiti. Nu s-au simtit iubiti. Corpul a  reactionat. In spital li se da atentie. Inconstient se produce fenomenul. Lipsa Iubirii imbolnaveste. Prezenta ei vindeca. Deci, cand faci ceva,ORICE, dar faci din Iubire (Iubire, nu posesivitate/calcul/recompensa) si pentru binele celuilalt in primul rand si apoi al tau, nu este nici gresit si nici......pacat. 

     Cand suntem indragostiti, cand iubim, nu ne imbolnavim. Vibratia corpului este atat de sus incat nici un agent patogen nu o atinge. Albert Schweitzer -medic, Maica Tereza, Audrey Hepburn, Mahatma Gandhi,  sunt nume care au aratat prin iubirea lor de oameni, ca nici o boala nu poate dobora un corp insufletit de iubire. Albert Schweitzer spunea :"Unicul lucru important,  cand vom lasa aceasta lume vor fi urmele de dragoste pe care le vom lasa."
     Chakra 1 este numita si chakra "pro-creatiei" si corespunde organelor sexuale (din punct de vedere endocrin corespunde glandelor gonade). Si din desenul meu de gradinita, acolo este localizat varful triunghiului inferior.
   
      Chakra 7 este numita si chakra "creatiei" - aici este sediul geniului nostru - si corespunde hipofizei sau glandei pituitare. In desen, corespunde varfului triunghiului superior. Cand se suprapun triunghiurile, cele doua varfuri se aseaza unul peste celalalt. Forta energiei de creatie/creativitate/ geniu, este direct proportionala cu forta  energiei de pro-creatie/sexualitate. De cate ori ati judecat pe un mare artist/geniu pentru viata lui personala deosebit de libertina? 
    Studii actula au demonstrat ca  marimea  coroanei unui copac este egala cu cea a radacinii lui! Deci, pentru a se orienta catre Cer, are nevoie de aceeasi forta care sa-l tina legat de Pamant! Pentru a compensa energia / puterea / forta creatiei, omul are nevoie de o energie de aceeasi intensitate bine impamantata in acest fizic. In aceste noi date, mai putem cu aceeasi usurinta sa judecam viata cuiva? Aveti mai jos o reprezentare -tot de gradinita, naiva,  dar asa nu voi fi criticata ca am distrus arta - a celor spuse. Cand spun sa fie impamantat in acest fizic ma refer la tot ce este pamantesc si uman. 

     Ganditi-va la ce forte exista in voi, la cum le directionati catre voi si catre ceilalti, la cat de mult va cunoasteti corpul si ce poate el sa faca, la ce miracole se produc in voi si pentru voi si la cat de recunoscatori sunteti pentru Miracolul pe care il reprezentati.

Astept sa ne Re-vedem In Sfera Iubirii.
sapphires7

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu