duminică, 20 aprilie 2014

Despre iubire, curaj si cruce cardinala

     Pentru ca folosind Adevarul devenim liberi de orice constrangere, putem sa manifestam Iubirea. 

     Se tot vorbeste despre iubire, despre a trai in iubire, despre a ierta  si a iubi. Se vorbeste din perspectiva crestin-ortodoxa, din perspectiva orientala, din perspectiva psihologica, esti invatat  metode prin care s-o faci, tehnici de meditatie pentru a-ti linisti mintea si a te armoniza cu iubirea.
     Sunt tot atatea metode cate persoane interesate exista. Pentru unul care din fire este bland si iertator, este foarte usor sa se straduiasca sa simta cat mai mult si cat mai des, iubirea. Pentru o fire mai rationala este extrem de greu. 
     Mai sunt Legile spirituale care te invata sa fii in acord cu ele. Fara un efort propriu, este imposibil sa reusesti. 

    Sigur ati auzit de o metoda aplicata de un medic psihiatru care fara sa-si vada pacientii din penitenciar, a avut rezultate spectaculoase folosind doar expresia:" Te iert. Iti multumesc. Te iubesc." Acestea spuse, privind doar dosarele lor. Este metoda intitulata HO'OPONOPONO. Personal cand am inceput s-a aplic, n-am fost incantata de rezultate. Pentru ca n-o intelegeam. Astazi, citind un articol despre subiect, am inteles. De aceea vreau sa v-o ofer ca un pas firesc venit dupa aplicarea Adevarului.

   Acceptand ideea ca tot, dar ABSOLUT TOT ce se intampla in viata  noastra reprezinta doar responsabilitatea noastra, ca tot ce traim este o consecinta a ce exista in noi - poate de sute sau mii de ani ca amprenta energetica - ne este mai usor sa vindecam relatiile si pe noi insine. Cand spui "Te iert. Iti multumesc. Te iubesc", de fapt TIE iti spui. Tie iti ceri iertare, tie iti spui ca te  iubesti. Acelei parti din tine care a condus la aparitia unei situatii in viata ta. Ierti si iubesti -in acest fel - fiecare parte din tine, din sufletul tau ce s-a format de-a lungul timpului. Si asa, dispar o multime de dureri/probleme. Asa se vindeca o multime de relatii disonante.

      Dar si mai important, tu devii mai armonios. Poate fi greu sa te ierti. Dar simti ca este ceva ce-ti apartine si totul se schimba. Cand esti intr-o relatie apasatoare -poate fi cu mama, cu tatal, cu sotul/prietenul sau sora- te gandesti "Multumesc oportunitatii de a vindeca aceasta relatie. Te iert. Multumesc. Te iubesc". Le gandesti si le spui in gand sau cu voce tare, gandindu-te la tine ca la o alta persoana care a dus la aparitia acelei relatii.
     Incercati. Veti vedea cum va simtiti. Astazi am facut-o pentru o relatie foarte tensionata si grea cu cineva din viata mea. La ora la care scriu, nu mai simt nimic dureros sau incarcat de furie. Chiar am fost inititoare de dialog si simt cum se dizolva tensiunile.
      
   Urmeaza o perioada speciala: saptamana luminata. Este saptamana in care 5 zile din 7 avem sarbatori puternice, aducatoare de putere, lumina si intelegere: 2 zile apartin Sarbatorii Pastelui; o zi este a Sfantului Gheorghe; o zi este a Izvorului Tamaduirii. Apoi o zi de duminica. Valorificati aceasta incarcatura energetica data de  slujbele din bisericile si manastirile crestin-ortodoxe dar si catolice. 

    Este adevarat ca si din perspectiva astrologica traim o saptamana speciala - cu o cruce cardinala. Fara detalii tehnice, va spun doar ca puteti folosi aceasta perioada si ca o posibilitate de a alege cu mare curaj, ceea ce doriti cu adevarat sa faceti din ceea ce n-ati facut. Din ceea ce va doriti cu adevarat. Chiar daca ar insemna sa socati pe cineva. Aveti incredere ca cerand ajutorul Divinitatii - slujbele permit trimiterea facila a rugamintilor - si aveti incredere in sufletul vostru - astralul catre asa ceva va indeamna. 

     Sunt oportunitati pe care Viata ni le da pentru sprijinul nostru. Traim in timpurilen care ne sunt necesare pentru a evolua. Avem nevoie doar...s-o stim si sa folosim semnele.

 Astept sa ne Re-vedem In Sfera Iubirii.

      sapphires7

3 comentarii:

  1. De ce despărţiţi prefixul din "revedem" cu cratimă? Are vreun substrat astrologico-energetic, se pur şi simplu e o obişnuinţă?

    RăspundețiȘtergere
  2. Promit ca este ultima data cand ma adresez tie.....celalalt eu....citind ce ai scris mai sus ma intreb daca esti doar ironic sau asa esti tu(ca sa nu fie dubii ma refer strict la intelect).Nu stiu cata literatura si cate dictionare ortoepice ale limbii romane ai studiat pana acum , dar acest RE- vedem nu este nici pe departe greseala gramaticala, termen cu incarcatura astro spirituala si nici obisnuinta...este pur si simplu acel cuvant de intarire a unei situatii...in sensul ca...pe unii oameni ii intalnesti pentru prima data in acest spatiu virtual, pe altii ii reintalnesti....dar cred ca aceasta scurta lectie de nuante literaro-lingvistice te depaseste...asa ca ma voi opri aici , promitand ca ...indiferent ce vei spune sa nu mai citesc. CU DRAG, ALT EU!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamnă..vă cheamă cumva Sapphires7?
      Din câte se vede, nu. Dar dacă tot vreţi să răspundeţi unei întrebări (care oricum nu vă era adresată), citiţi-o mai întâi cu atenţie.

      Ștergere