sâmbătă, 12 aprilie 2014

De Florii...........

     Peste cateva ore, in toate bisericile/manastirile/locasurile de cult ale crestin-ortodocsilor, au loc slujbele de  reamintire a momentului de bucurie inaintea Durerii umanitatii.  Tot din dragoste de oameni, in aceasta zi sunt sarbatoriti toti cei ce au prin botez o nume de floare sau in legatura cu  ea: Violeta, Trandafira, Crizantema, Florin, Panseluta, etc. 
     Numele primit la botez este de o insemnatate covarsitoare: nu doar pentru ca atunci cand este numele unui sfant, copilul este legat energetic vorbind de puterea acelui sfant. Nu doar de asta. Nici pentru ca numerologic vorbind, numele de botez iti traseaza destinul prin vibratia continuta in  literele ce formeaza acel nume.

     Mai mult decat atat, copilul fiind atat de mic este mai mult energie decat materialitate. De aceea este atat de senzitiv si-n acelasi timp atat de puternic, de rezistent la dureri fizice -dintisorii, crampele abdominale, perioade lungi fara mancare, etc. Prin slujba de Botez -care este tot o Taina, in sensul de a nu se face cunoscut publicului larg procesul care are loc in acel moment - energetic vorbind, copilul isi schimba vibratia. Intra sub protectia unui Nume cu o vibratie inalta, puternica, fiind sustinut si  conturandu-i-se noua structura energetica.  Se spune din batrani ca sunt copii care "cer botezul". Pentru ca sunt bolnaviciosi, nu s-au adaptat energiei locului in care se afla sau chiar energiei Pamantului. Dupa botez.......dispar problemele. Sunt copii care au venit cu un destin propriu dar si cu o misiune. Si ei stiu ca au nevoie de protectie pentru a rezista.

     Pentru toti cei ce poarta nume de floare, le doresc sa nu uite de puterea primita in momentul botezului lor, sa nu uite de binecuvantarile ce le pot primi prin aceasta legatura si sa fie constienti de aceasta pentru a simti cu adevarat Darul.
     Constiinta Christica ce se trezeste cu ocazia fiecarei sarbatori a Pastelui, sa-si gaseasca loc de inmugurire incepand cu Sarbatoarea Floriilor. 


       LA MULTI ANI binecuvantati  tuturor!
      Ca dar de suflet, va las in compania lui Gary Moore, cel ce a devenit idolul unui copil ce ne-a impresionat pe toti. Tanarul Andrei si fizic seamana cu Gary Moore la maturitate. Priviti.

  Astept sa ne Re-vedem In Sfera Iubirii.

sapphires7

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu