sâmbătă, 22 martie 2014

Impresii....si nu numai

     Ma bucur ca intalnirea de miercuri a avut un asemenea ecou asupra voastra. Ma bucur cand stiu ca de la o intalnire de acest gen, omul pleaca cu CEVA ramas definitiv pentru el. Ceea ce-ati primit acum trei seri, este si va fi  intotdeauna al vostru. Folositi-l. Amintiti-va ca puteti oricand beneficia de acest ajutor. Chiar daca NU ESTE NIMIC DIN CE SE VEDE. Dar tocmai in asta consta puterea: in mister. 

    De mult, erau asa-numitele "misterii". Scoli/asezaminte ezoterice in care se predau cunostinte/informatii deloc usoare sau accesibile publicului larg. Doar celor ce-si doreau si dovedeau acest lucru. Celor interesati si "zelosi". Asa s-a transmis de-a lungul evolutiei omenirii spiritualitatea ce-a rezistat si fara a fi in forma scrisa.
     Pentru miercurea viitoare vom discuta despre manie si regrete. Nu stiu daca ati observat, dar fiecare pereche "emotie - negativa / pacat capital", formau cu adevarat ......un cuplu. Erau doua fete ale aceleasi monede.    
      Energia de care vorbeati a doua zi dupa intalnirea de miercuri, este propria voastra energie. V-ati recuperat-o. V-ati asimilat-o in mod optim. Era si pana atunci in voi. Dar avea...."noduri". Si curgea in hopuri prin voi. Cu sincope. De aceea la ora 1 sau 2 noaptea (dupa spusele voastre) aveati chef  sa plecati la plimbare, sa va bucurati, sa mergeti, sa TRAITI de fapt.  Asta fac blocajele energetice. Nu ne permit sa traim la capacitate noastra optima.
   
      Perntru miercuri veti primi si alte daruri.

       Chiar daca nu voi mai scrie amintind de intalnirile de miercuri, vreau sa subliniez ca pana la Paste in fiecare saptamana de la ora 17.30 va astept in sala 20 de la Casa de Cultura a Sindicatelor Ploiesti. In fiecare zi de miercuri. Asa incat la sfarsitul acestei perioade de 7 saptamani, sa simtiti ce s-a schimbat, ce s-a modificat in perceptia voastra si la nivelul sufletului vostru.

  In aceasta zi superba de primavara, ce poate fi mai frumos decat un manunchi de flori de liliac oferit sufleteste de o  reprezentanta a Creatiei Divine a ceea ce inseamna feminitatea? Priviti-o, urmariti-i atitudinea si simtiti ce transmite ca .....femeie.


           Astept sa ne Re-vedem In Sfera Iubirii.

           sapphires 7

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu