marți, 18 martie 2014

Despre somn si date pentru miercuri, 19.03.2014

   In primul rand, reamintesc ca miercuri, 19.03.2014, la Casa de Cultura a Sindicatelor Ploiesti, incepand cu ora 17.30,  va avea loc o noua intalnire  din seria celor de vindecare a emotiilor negative care ne imbolnavesc corpul si paralela dintre ele si  cele 7  pacatele capitale.  Sala este aceeasi -sala nr.20.

     Data trecuta am aratat cum mandria, poate duce la  declansarea  unui accident vascular cerebral. Am si  motivat de ce. Veti avea inregistrarea  in linkul de mai jos.


https://www.youtube.com/watch?v=pIvz7ul44gg


     V-ati gandit sau v-ati intrebat ce rol? ce ne poate da sau ne poate lua, perioada din viata in care  dormim? Are importanta sa dormim? Dar mai ales, are importanta, cum? si cat? dormim? De ce se spune ca  este bine sa dormim 7 (!) ore pe noapte? Specialistii, medicii, psihologii, fac aceasta afirmatie.

      Si au dreptate. Misticii vorbesc de mult de  un corp eteric pe care il avem alaturi de cel astral si amandoua inconjoara acest corp fizic. Sunt campuri energetice.  Ce se intampla in timpul noptii?  Si nu numai. Atunci cand dormim. Corpul eteric....pleaca. Datorita lui avem vise -avem chiar  daca nu ni le reamintim. Dar in aceasta perioada a vietii noastre, primim cele mai importante mesaje/avertizari/solutii/raspunsuri. De cate ori nu v-ati trezit  bucuros /bucuroasa ca o problema care de mult timp va preocupa, i-ati gasit solutia in vis? Chiar rezolvari de probleme  tehnice, nu doar de viata.

      Asta face corpul acesta numit eteric. Circula prin...eter - cel la nivel universal - si isi ia  informatiile - din punct de vedere energetic  -de care are nevoie. Sunt sigura ca ati avut momente in care ati regretat ca nu v-ati amintit decat franturi de  vis sau doar  impresia  emotionala a lui ati pastrat-o la trezire. Da, e pacat. Se pierd informatii valoroase si mai ales CORECTE. ADEVARATE.

     Ce se poate face? In primul rand incercati sa va culcati cat mai destins (va vine sa radeti, nu-i asa?). Dar se poate. O baie calda - chiar si un dus rapid, timp in care ne gandim :  "Doamne, eu ma spal cu apa, tu spala-ma cu Lumina Ta."   Sau putem cere sprijinul Ingerului Apei. El EXISTA! Vorbiti-i. Cereti-i sprijin. Puteti spune  ceea ce-a scris Aivanhov :" Inger al Apei, invaluie-ma cu puritatea ta."  Sau o baie de cada, in care puneti orice tip de sare -chiar si cea de pus la muraturi, ca este ieftina- si stati  aproximativ 20 de minute, cu umerii si ceafa in apa.  Veti vedea cum dormiti.

     Al doilea pas. Daca televizorul il aveti in dormitor- mare greseala pentru  creier- cel putin inainte de culcare selectati un program relaxant - o muzica, o comedie. Nu filme horror, agresive. Vor ramane in memoria retinei si in prima parte a noptii, creierul va elibera aceste  informatii si energii perntru a se curata. Iar somnul nu va fi de calitate. A doua parte a noptii va fi eficienta. 

    Al treilea pas. Cereti inainte de culcare - in pat fiind -  ajutorul Arhanghelului Mihail.  Atat spuneti-i: "Arhanghel Mihail te rog da-mi somn usor, vindecator. Multumesc." Veti vedea ce se intampla.

    Al patrulea si poate cel mai important. Renuntati la a va trezi cu  sonerii ale telefoanelor mobile. Din doua motive: dormiti cu telefonul in aceeasi camera si doi, va trezeste brusc, fortat,  pana sa  se aseze  complet, la locul sau, corpul eteric. De aceea ne simtim obositi, iritati,  nemultumiti cand ne trezim fare " sa ne implinim somnul". De fapt, din punct de vedere energetic nu suntem impliniti. Nu suntem  ......."adunati".

     Incercati sa va treziti fara telefon macar in ziua de sambata sau intr-o zi libera. La fel ii puteti Arhanghelului Mihail sa va trezeasca la ora la acre aveti nevoie. Sau va "programati"  corpul, spunandu-i concret cu vorbe - " te rog sa te trezesti la ora.... odihnit si binedispus". Nici nu va vine sa credeti ce se poate intampla.    Verificati. Metodele pe care vi le redau sunt  aplicate de mine de ani de zile. Verificate. Nu sunt povesti. Cel putin o parte din ele si cel putin  partial aplicate, va garantez ca  veti vedea efectele imediat. Apoi nu veti mai dori voi sa va intoarceti la vechile....metehne.

Astept sa ne Re-vedem In Sfera Iubirii.


sapphires7

      
     

     





2 comentarii:

  1. Din cât mai ştiu şi eu despre somn, e bine ca în dormitor să nu avem nici un aparat electric/electronic pentru că emit curenţi energetici care perturbă somnul. Şi e bine ca măcar înainte cu 2-3 ore înainte de ora de culcare să nu stăm deloc la tv/pc, pt că lumina albastră emisă de aceste aparate provoacă insomnie.

    Bine...asta în teorie. Stilul de viaţă actual nu prea permite asemenea lux. Dormi când apuci, te trezeşti după orice fel de sonerie posibilă. Îţi sună ceasul, telefonul, pantoful, mai contează? Până la urmă trebuie să murim din ceva...mă păzesc de somn, mănânc sănătos toate prostiile şi şi se-ntâmplă de dă vreo maşină peste mine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pertinente observatii. Dar, daca tot va fi sa murim/sa plecam din acest plan, de ce sa n-o fac DUPA ce m-am bucurat de ceea ce-mi ofera AICI Viata? Traind atat de agitat, nu cred ca sunt sanse sa ajung sa ma calce masina.
    Iar in somn MA REFAC. Imi incarc "bateriile" sa rezist la stilul agitat din jur. Incercati prietenia cu somnul.

    sapphires7

    RăspundețiȘtergere