duminică, 23 martie 2014

Ce ne aduce Echinochiul de primavara


      Astazi, in zi de sambata, zi guvernata de Inteleptul Universului -Saturn- daca facem/traim in acord cu planul personal de viata,  ca o "recompensa"  data energetic de Univers, ne simtim bine, bucurosi, toate ne merg din plin -chiar daca este zi de odihna. Apare si senzatia de ...plutire. Ai o stare de bine, fara un motiv aparent. 
     Faptul ca in zile de sambata de multe ori  ne ocupam de treburi administrative in casa proprie, este tot simbolul "organizarii, asezarii, ordonarii" lucrurilor. Asa cum o face Saturn in viata  noastra. Nimic nu este fara  rost in jurul nostru. Nici in noi. Doar ca tulburam ordinea si armonia din noi prin sentimente de vibratie joasa si apar blocajele la nivel energetic. Si implicit bolile.

     Ieri am trait - astrologic vorbind - momentul de Echinotiu de primavara. Influxurile lui nu s-au pierdut inca. Inca le vom simti pana pe 24 martie inclusiv. Dar ceea ce aduce el din punct de vedere astrologic se va resimti pana la solstitiu. In lunile aprilie si mai,  vom vedea fiecare dintre noi in ce mod ne schimbam: perceptia asupra noastra, asupra  lucrurilor si realtiilor din viata noastra. Folositi aceste zile in mod constient. Tot ce s-a pregatit din septembrie 2013 -indiferent de domeniul vietii noastre- capata putere in aceste zile. Ati sesizat?

      Fiecare dintre noi vedem/simtim cum se schimba ...lucrurile. Vedem oameni  fara mari averi financiare sau materiale dar  extrem de calmi, de echilibrati. Te intrebi cum? pot FI astfel, intr-o lume ce pare ca se manifesta/ se desfasoara haotic? Pentru ca ei, SUNT. Traiesc doar starea de a fi. Par  rupti de langa noi, din lumea noastra. Si ei au facturi de achitat, si lor li se imbolnaveste cineva apropiat - poate chiar pleaca din acest plan - dar nu manifesta,  NU sunt disperati. Te intrebi cum este posibil? Au inteles ca DA, lumea este cu susul in jos. Dar luati din aceasta expresie ceea ce vrea ea sa fie: reprezinta asezarea corecta - nu normala! - ci, corecta a lucrurilor din plan fizic.
     Da, adevarul este cel ce face lumina in jurul nostru. Da, minciuna, escrocheriile -desi par sa se fi inmultit -sunt expresia disperarii celor ce la nivel de suflet simt ca  pierd. Chiar daca nu sunt constienti, ce anume? pierd. Da, pierd averi imense -grea apasare din perspectiva energetica a banilor la nivel profund - fie prin divorturi, fie prin falimente, fie prin boli grave pentru care sunt nevoiti sa cheltuiasca. Nu inseamna ca cei fara bani sunt cei puri, curati, ingeri de lumina si praf de stele. Nu. Inseamna, ca pentru toti VIATA se manifesta la fel. Dupa aceleasi legi imuabile. Si durerea este mai mare acolo unde incarcatura energetica de vibratie joasa a fost  mai mare.
      Acum, in aceste zile avem ajutorul Naturii /Vietii de a ne adapta la noile vibratii ale Pamantului intr-un mod mai usor.
      Cel mai simplu mod de a o face, cel mai la indemana, fara a necesita  mersul la cursuri de nu stiu ce natura energetica, la nu stiu ce seminarii se natura ezoterica, modul cel mai direct si in deplina concordanta cu natura noastra, este sa traim sentimentul de RECUNOSTINTA. Sa ne gandim -simtind acest lucru - ca multumim Vietii/ Divinitatii/ Dumnezeu/ Arhanghelilor/ Sfintilor pentru ca am ajuns sa-mi vad nascandu-se nepotul/nepoata. Cand ati reusit pe ultima suta de metri sa gasiti deschis la un ghiseu unde trebuia sa platiti o factura importanta si urgenta, MULTUMITI ca ati reusit. Nu treceti nepasator /nepasatoare peste eveniment. Nu a fost INTAMPLATOARE situatia. Nu ignorati. Cu fiecare gand de multumire, datorita vibratiei lui, se sterg, se anuleaza sau se diminueaza alte vibrtaii din corpul vostru si care va trag in  jos.

      Asa ca la finalul primaverii si corpul nostru emotional sa fie pur asemeni unui bebelus care stie sa se bucure cu adevarat de MIRACOLUL Vietii.
   
 


Astept sa ne Re-Vedem In Sfera Iubirii.


sapphires7



















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu