joi, 27 martie 2014

Despre ieri si pentru maine, vineri 28 martie


     Sper ca darul de aseara v-a folosit. Si chiar daca nu i-ati cunoscut puterea, in scurt timp veti vedea ce efect are asupra voastra. 

     Vreau sa anunt acum, ca maine, vineri, 28 martie, incepand cu ora 17.00  vom face o intalnire la Catedrala Sf. Ioan -Catedrala din centrul orasului-  din Ploiesti. 

     Am reusit sa stabilim ca acel preot pe care l-ati cunoscut in intalnirile noastre anterioare, sa vina si sa faca o slujba de Sf. Maslu.  Am vorbit la ultima asemenea intalnire despre ce reprezinta/ semnifica aceasta slujba. Ce rol si efect are asupra oamenilor. 

    Multi dintre voi ati simtit efectele benefice chiar daca "procesul" nu-l cunoasteti. Intreaga  slujba reprezinta una dintre Tainele crestinismului. In sensul de inteles ascuns, profund si complex. Citirea numelor scrise de voi pe biletele date la inceperea slujbei, gandul vostru  ce contine numele celor dragi voua si aflati in suferinta, reprezinta tot atatea picaturi de energie vindecatoare picurata peste voi si cei  pe care i-ati numit.
     Incarcatura energetica puternica ce-o contine informatia din Sfanta Evenghelie atinge pe fiecare dintre cei prezenti ca si pe cei  de care doar cu gandul va legati de ei. Nu conteaza distanta. Gandul trece prin orice stare  fizica.

Observatie - reprezentarea de mai sus este un set Sfantul Maslu. Si contine: 7 (!) miruitoare, 7 (!) suporti lumanari, vas detasabil pentru Sfantul Maslu.

    Valorificati aceste momente care se petrec pana la Paste pe o incarcatura energetica de inalta vibratie -data si de efectul echinoctiunlui dar si de puterea  numarului mare de rugaciuni spuse in acelasi timp in atat de multe locuri -cate locase de cult ortodox exista.

     O asemenea slujba ne atinge in cele mai profunde structuri ale noastre. 

     
De aceea, incercati sa va faceti timp sa beneficiati de doua mari daruri in aceasta perioada: o Slujba de Sf. Maslu cu puterea ei si de harul unui om care nu este un simplu om in aceasta viata.  Cei ce-l cunoasteti pe parinte si ati beneficiat de sfatul, ajutorul sau, stiti ce spun.


Astept sa ne Re-vedem In Sfera Iubirii.

sapphires 7


Un comentariu:

  1. Doamne ajuta.Va rog sa-mi spuneti daca putem cumpara acest vas pt sf maslu pe care il prezentati aici,sa-l folosim acasa cand facem sf maslu sau sa ne spuneti daca este doar pt biserica.Cu stima!

    RăspundețiȘtergere