sâmbătă, 15 martie 2014

Cum se imbolnavesc copiii din cauza noastra

     Se anunta veme calda, iesiri in parcuri, plimbari cu copilul. Zona verde este ea cum este.  Pe unde mai curata,  pe unde mai plina de hartii, capace de bere, mucuri de tigara. Si alte aspecte ale "grijii" oamenilor fata de natura -fata de toate componentele ei.
      Ce facem insa cu "gunoaiele" verbale? Cu cele exprimate, lasate libere de persoane tinere- 21-25 de ani.? Si femei. Va cunoasteti/aveti incredere in bona copilului vostru? Ati observat cat de diferit se poate purta un om cand nu se simte observat, comparativ cu momentele cand este in centrul atentiei sau se stie vazut? Ati observat ca aceasta idee se aplica IN SPECIAL in perioadele de concediu sau  asa  mai fac copiii cand scapa de  sub controlul parintilor?


     Personal am fost uimita cand am fast martora unei asemenea iesiri din partea unei femei adulte, la o gradina de vara. Pentru a fi sigura ca toata lumea de la masa  vede clar pantofii  noi cumparati, a ridicat picioarele pe masa. Facand si sublinierea: " Nu ma stie nimeni. Cine ma cunoaste aici?" 
     Replici similare auzim in concediu -la mare, la munte, in alte orase sau in alte tari. "Vreau sa ma simt bine. Ce, sunt in concediu. Fac ce vreau." Copiii nostri - de la cei ce sunt in carucioare pana la cei de 4-5 ani - sunt  "bureti" adevarati in ceea ce priveste absorbtia  subconstienta a energiilor transmise de cuvintele folosite.

     Zilele trecute imi povestea o prietena -mama a unui bebelus de 9 luni- despre experienta tip "cartier" pe care a avut-o in parcul de la Sala Sporturilor din Ploiesti. Bucuroasa ca soarele ii permitea sa stea  la aer cu puiul ei intr-o zona linistita, a fost martora unei "scene de educatie" acordata de o tanara de aproximativ 21-22 de ani, unui copil de 4 ani.  Cel mic se impiedecase si intrase cu piciorul intr-o apa. Se udase. Ce adjective, ce cuvinte a putut sa-i arunce copilului......nu se redau. O facea distrandu-se. Razand. Dar creierul baietelului sigur a inregistrat informatia. La fel a facut-o si sufletelul lui. Ironia respectiva dar si nemultumirea transmisa de tanara respectiva, vor lasa urme  in timp. O spun in cunostinta de cauza. Cunosc persoane care au realizat in timpul discutiilor cu mine ca aveau dureri emotionale- ale sufletului- de la 5 ani cand tatal s-a purtat intr-un fel anume. Cand i-a luat jucaria amenintandu-l ca niciodata nu va vedea de la el nimic, pentru ca nu merita. Si chiar daca mai tarziu i-a cumparat un trenulet, emotia, durerea ramase au fost cele de la amenintare. A trebuit o ora de consiliere pentru a sterge amprenta energetica a durerii.

       Haideti sa intelegem ce inseamna asta. Cu metode fizice  putem masura vibratia cuvintelor. Si frecventa lor.  Dar si corpul meu fizic are o vibratie proprie. Pentru ca sunt.....un corp energetic. Cat timp folosesc cuvinte de vibratie joasa si vibratia propriului corp este mica. Iar asta are urmari directe asupra sanatatii mele. 
      Vibratia corpului mica = vibratia organelor interne  joasa = functionare incompleta sau incorecta a organului intern = boala.
     Pentru creier se aplica aceeasi regula. Dar vibratia creeaza emotia. Emotia de vibratie joasa = macinarea sufletului/ interiorului. Si apar:  depresiile, dezechilibrele psihice, tumorile, bolile organelor interne sau ale sangelui.

    Atat de simplu si atat de legate sunt intre ele - cuvintele, emotiile, bolile. Vibratia corpului se modifica odata cu  schimbarea vibratiei tipului de comunicare. Nu ma credeti pe cuvant. Verificati. Ma mult -informati-va, vedeti ca exista tehnici de vindecare prin cuvant care vindeca inclusiv tumori. De ce credeti ca un om se vindeca sau i se amelioreaza semnificativ o afectiune cand merge la biserica ori  poarta discutii  lungi  pe teme spirituale sau cand citeste carti de spiritualitate? Pentru ca vibratia cuvintelor din aceste exemple este foarta inalta. Termenul de "Dumnezeu" are cea mai inalta vibratie. Atunci, folosirea lui in mod repetat intr-o carte de rugaciuni, cum sa nu-mi ridice vibratia si asa sa simt mai bine?

Este atat de simplu. Da. Dar si in sens invers. Care cale o preferati? Ce alegeti?

     Imaginea de mai sus Il arata pe Arhanghelul Gabriel aducand Vestea. Cand va simtiti descumpaniti, dezorientati sau aveti de tinut un examen oral, un interviu, solicitati-i ajutorul. Este protectorul cuvintelor. Al exprimarii. Dar si al frumosului in sens de arta.

Astept sa ne Re-vedem In Sfera Iubirii.

sapphires7


    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu