marți, 22 octombrie 2013

INVITATIE


Intentia mea de a realiza o intalnire  directa cu  cei ce  agreaza si citesc acest blog, se va  materializa saptamana aceasta vineri, 25 octombrie,  ora 18.00. Locatia? Unde altundeva decat intr-un loc incarcat de spiritualitate, pentru a da tarie si sustinere cuvintelor? 

Ca de obicei cand cer sprijin si ajutor ca solutie la "problemele"  mele,  evenimentele s-au desfasurat de la sine.
Astfel, ca PRIMA intalnire intre mine si prieteni/cititori  se va desfasura la Biserica "Buna Vestire" din Ploiesti de pe str. Buna Vestire (fosta Karl Marx). 

Cei ce va cunoasteti programul pentru vineri si aveti posibilitatea sa veniti, v-as fi recunoscatoare daca mi-ati confirma pe adresa : sferaiubirii@gmail.com pentru ca as vrea sa primeasca fiecare  invitat o mica amintire a acestei intalniri. Mi-ar fi de ajutor sa stiu-cu aproximatie- numarul celor interesati.

Intentionat am folosit termenul de "probleme". Stiti ca de fapt NU EXISTA probleme? Ca tot ceea ce traim ca  "problema" este de fapt situatia care ne arata  ca EXISTA solutia in Univers, dar pentru a o cunoaste este necesar sa cream o situatie numita....problema?

Mai clar.
Am inteles acest mod de manifestare a Universului in momentul in care pregatind o lectie de chimie, am vrut sa concep cateva probleme pentru  clasa. Pentru asta a trebuit sa stiu CE VREAU sa obtin - sa am rezolvarea si apoi sa concep textul. Deci fara rezolvare, problema nu se  creeaza. La fel cu situatiile noastre de zi cu zi. In momentul in care am  aborda viata din aceasta perspectiva, suferinta noastra s-ar diminua  considerabil.
Pentru c-am intelege ca  folosirea mintii, a abilitatilor  fizice, a incarcaturii emotionale, sunt instrumente pe care ni le-a daruit Creatorul pentru a ne descurca in orice situatie de viata. Este adevarat ca fiecare  are  doze diferite din aceste atribute umane. Dar le are. Suficient este sa fii constient de ceea ce ai si sa stii cum sa le folosesti.

Subiectul principal pe care vreau sa-l abordez va pleca de la citatul lui H. Ford: "Dumnezeu nu te-a creat cu piese de schimb". Pornind de la  el, vom afla cum ne vorbeste corpul si cum invatam sa-l ascultam... Si nu doar asta.

Va astept cu multa caldura in suflet si inima deschisa.

sapphires7

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu