duminică, 5 iulie 2015

Ce e...normal?

     
       Ce e normal? Sau, mai este ceva...normal? Poate ca tot ce se intampla si nu mai corespunde unui tipar cunoscut si aplicat pana acum, a devenit...normal.
      Normal este sa constati ca fiul tau de 4 ani se imbolnaveste mai usor atunci cand tu esti suparata pe el (asta mi-a spus o mamica astazi - cu care nu vorbisem pana acum despre legatura dintre emotiile parintilor si starea de sanatate a bebelusului/copilului mic).
     Normal este sa poti sa te gandesti la ceva ce ai vrea sa faci si sa constati ca pot trece doar secunde (!) si se realizeaza gandul sau cateva ore (cu secundele mi s-a intamplat mie. Am primit niste bani de la 4 ore tinute la un curs si, pentru ca suma nu era reprezentativa, m-m gandit sa-mi iau o pereche de sandale din ei, ca o amintire de la acest ultim curs. Cand am terminat gandul, mi-am amintit de numele unui site vazut cu 3 zile inainte si care era de incaltaminte. Cand l-am deschis, din multitudinea de incaltari mi-a atras atentia o pereche de sandale cu numele....Ecaterina si care costau cu tot cu transport, EXACT cati bani aveam eu. Suma este sub 50 euro....Prea multe "coincidente" pentru a le ignora: suma, elemental dorit, numele care pentru mine are o semnificatie aparte...)
     Normal este sa ceri ajutorul unui Inger sa te ghideze catre medicul care poate si trebuie sa te ajute. Si sa vezi ca primesti informatii exact despre omul pe care-l cautai dar  stiai ca nu ai posibilitatea de a ajunge la el. Sau sa ceri un loc de parcare intr-o zona aglomerata la ora de varf, deja multi dintre voi ati experimentat......
      Normal este sa visezi Solutia la o problema cu care te confrunti de mult si nu gasesti iesirea. In vis, s-o primesti complet.

      Normal este sa faci o rugaciune - in oricare religie ar fi - pentru a vindeca o situatie sufleteasca a ta si sa constati ca se vindeca si partenerul de viata sau fratele/sora geamana aflata la mii de km departare de tine.

      Normal este sa te "certi", sa faci reprosuri in gand, cu toata taria de care esti capabil, sa spui ceea ce nu ai avut ocazia sa spui unui om, si sa afli ca in timpul noptii urmatoare el a visat ca era certat de catre tine.

       Normal este sa ai o discutie cu o tanara ce nu poate tine sarcinile, le pierde in primele 12 saptamani, tu sa faci un exercitiu de eliberate emotionala cu ea si unul de echilibrare energetica, s-o ajuti sa devina constienta de blocajele emotionale si legatura intre ele si conceperea unui copil, si sa afli peste 2 luni ca este insarcinata. Iar atitudinea ei fata de sarcina si copil este complet diferita de cea de acum 2 luni. Iar sarcina evolueaza normal.....

      Normal, este sa accesezi memoria afectiva inmagazinata in sufletul tau si sa identifici momentul/situatia/punctul/persoana ce-a determinat crearea unei dureri ce se materializeaza printr-o suferinta fizica/psihica/emotionala. Capacitatea de a vindeca... fara medicamente.

     Toate astea si multe altele pe care acum le identificam, reprezinta NORMALUL acestui Timp.

     Acceptati acest NORMAL pentru a beneficia integral de darurile pe care le aduce. Incetati sa mai respingeti ceea ce nu cunoasteti si va inspaimanta. Cautati sa intelegeti.   Cautati....


Astept sa ne Re-Vedem In Sfera Iubirii.

sapphires7

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu