joi, 9 iulie 2015

Energia psihica si mentalul nostru

     Traim vremuri despre care poti scrie/spune ca sunt naucitoare. Nimic nu mai este la locul lui, nu mai are stabilitate, totul se schimba extrem de repede, nu mai poti face planuri (ce cincinale, nici anuale macar!) despre nimic si pentru nimic.

   Dar poti spune ca: ceea ce gandesti se implineste; ca ceea ce simti si gandesti atragi in viata ta; ca propria viata ti se modifica in acord cu deciziile pe care le iei. La propriu. Am ajuns sa vedem aceste manifestari in viata noastra. Doar daca avem ochelari de cal, nu le putem percepe. Sau daca, vrem cu tot dinadinsul sa mergem  impotriva curentului. Si sunt o multime de asemeni oameni care nu au acceptat ca TIMPURILE S-AU SCHIMBAT.     

      Dar este vorba de timpuri energetice. Este vorba ca simtim energia. Cea a unui loc.  Cea a omului de langa noi. Ii simtim nemultumirea sau iubirea neexprimate in cuvinte sau gesturi. Constatam ca s-au nascut generatiile de copii de dupa 1999 (de la Eclipsa de Soare de atunci, nimic nu mai este la fel. Cu cat vom accepta mai repede acest lucru cu atat ne va fi mai usor.)care nu mai intra in tiparul generatiilor inainte de anul 2000. Si atat daca am accepta: faptul ca traim intr-un timp masurat cu cifra 2 in fata in loc de cifra 1 ( ....1900-1999 iar apoi 2000- 200....)si tot am intelege ca CEVA nu mai este cum a fost.

       In acest context apare si mai puternica influenta  energiei mentale, a psihicului nostru, in viata noastra. Tot mai multi oameni -si in special sub 45 de ani- acuza probleme de insomnii, de concentare, de oboseala cronica, atacuri de panica, etc. Toate legate de cap/creier/minte. Da. Creierul "contine" si exprima o puternica energie. Foarte puternica. Mintea umana este unul din cele 3 elemente ce constituie "Sfanta Treime" umana: suflet-minte-corp fizic. Ea mintea, este puntea de legatura intre corp si suflet. Face "traducerea" informatiilor sufletului catre corp. Este indispensabila omului pentru a exista in aceasta viata.
          
       Mintea are o frecventa si o vibratie proprie care a fost racordata pana acum la campul energetic al Pamantului. Numai ca si Pamantul si-a schimbat frecventa si atunci, este obligata si mintea s-o faca. Altfel, se....scurtcircuiteaza. Apar blocajele mentale.

    Multi oameni isi ureaza cu diverse ocazii" Sa fii sanatos ca sanatatea e mai importanta decat toate!". Da. Si totusi, personal, consider mai importanta decat sanatatea fizica, sanatatea psihica. La ce-ti foloseste sa fii sanatos la corp daca mintea iti este pierduta si nu poti fi constient de faptul ca esti sanatos si nu te poti bucura de asta? Romanul are o vorba:"Cand Dumnezeu vrea sa piarda pe un om, ii ia mintile.". De fapt, inseamna sa-l piarda din acest plan fizic. Pentru ca sufleteste, el este mult mai aproape de Divinitate.

        Cum putem sa ne pastram sanatatea psihica? Amintindu-ne permanent ca mintea este limitata. Asta inseamna sa nu-i dam sa "duca" mai mult decat poate. Sa-i lasam timp/spatiu de "aerisire"; sa n-o sufocam cu multe informatii, proiecte, ganduri. Sa ne amintim ca are nevoie de timp sa proceseze informatii noi, sa accepte schimbarea (oricare ar fi ea!). Mintea nu agreeaza schimbarile. Mai ales cand vin multe pe domenii diferite si din mai multe locuri! Ai pierdut-o atunci. Simti ca-ti...."pierzi mintile". Si da. Asta se intampla. Imaginati-va mintea cu gandurile ei, ca un card de boboci de rata. Cand le arunci boabe din toate partile, fara sa tii cont unde vor cadea, doar din dorinta de a le hrani mai repede, bobocii, vor fugi. Vor si manca dar vor fugi speriati tocmai de ceea ce ar trebui sa-i faca fericiti.

      Va "vand" un pont. Folosit, trait si aplicat de mine. Cand am simtit ca-mi pierd mintile de prea multe subiecte de rezolvat, AM ALES la nivel mental sa renunt la unele aspecte din viata mea. Am acceptat ca nu le pot face -nici nu trebuie!- eu pe toate. Mai mult: daca eu fac prea multe, este posibil (tinand cont de ceea ce ne spune fizica cuantica) sa iau din sarcina sau din partea de misiune personala a altcuiva. Are dreptul -si cand permit asta, dovedesc si generozitate!- si altcineva sa exprime aspecte ale divinitatii din el.
       Dar mai ales, sa recunosc ca vreau sa-mi pastrez sanatatea psihica si ca, pentru asta, sunt dispus(a) sa fac tot ce pot si depinde de mine. Cand o vom face cat mai multi dintre noi, si-n jurul nostru se va relaxa atmosfera.   
         Constient, sa spun: "Eu nu vreau pentru o masina/casa/ vacanta, etc. sa-mi pierd mintile. Nimic din viata mea nu merita un asemenea sacrificiu."  Faceti afirmatia asta si veti vedea cum se schimba o situatie care pana atunci o percepeati drept covarsitoare.

    Pentru ca facand o asemenea afirmatie, voi alegeti. Iar in acel moment, energiile care va reprezinta -inclusiv cea psihica- se activeaza si vor duce la indeplinire "ordinul" dat de voi. Verificati. Doar ce-a fost experimentat de mine pe mine, daruiesc si altora.

Va las sa va destindeti....psihic cu urmatorul videoclip.




 Astept sa ne Re-Vedem In Sfera Iubirii.

sapphires7




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu