duminică, 28 septembrie 2014

A treia zi de luni din seria celor 7

Vreau doar sa va reamintesc de intalnirea pe care o vom realiza maine seara -luni 29 septembrie- la ora 21.00 ora Romaniei, in plan astral prin gandul si trairea noastra  alaturi de mari Spirite care oricum ne insotesc cat suntem in aceasta viata.

       Nu mai este o poveste faptul ca Ingerii si orice alta forma de Inalta Expresie Divina sunt langa noi in timpul experientelor noastre.

 Tot mai multi parinti povestesc despre ce "vad" copiii lor, despre ce prieteni "imaginari" au,  dar care i-au ajutat in momente de rascruce.

     Ei sunt cu noi, stiu ce ne trebuie, stiu cum ne pot ajuta, dar n-o fac la modul concret decat in momentul in care le cerem ajutorul. Altfel, doar ne sustin, ne imbarbateaza (de cate ori n-am simtit deodata ca ne simtim bine dupa 2-3 ore de durere sufleteasca, dar cand am ajuns la nivelul de a spune" nu mai pot, nu gasesc nici o solutie" si incetam sa mai cautam solutii, deodata ni se schimba starea de spirit. Asta pentru Ei, Ingerii,  stiu ca desi nu le-am cerut ajutorul-poate pentru ca nu stim ca-l putem primi sau poate nu stim ca ei exista (sau nu credem in existenta lor) - pot interveni ca fiind SITUATIE DE URGENTA.

      Nu asa se intampla si-n plan fizic? Vrei sa mergi numai la un anumit medic. Sau nu vrei la medic. Dar intri intr-o criza in care nu mai poti face nimic si atunci, cineva de langa tine-sau chiar tu- cheama Salvarea. Si primesti ajutor.

       Putem sa le cerem sa ne ajute in orice moment al vietii.

De aceea, va astept maine seara sa ne intalnim la nivel de gand in astra.
Reiau rugaciunea si pentru ca am uitat sa scriu prima data, va rog sa le multumiti la final pentru ajutorul primit. Este foarte important.

"Eu, .............te rog pe tine, Inger de Lumina de la Dumnezeu daruit mie inca dinainte de nastere, pe tine Inger de lumina protector al vietii mele; Sfinte Arhanghel Mihail si intreaga ta  armata de Soldati de Lumina, Sfinti Arhangheli Metraton, Uriel, Ariel...( si numiti pe cei apropiati voua si sufletului vostru); te rog pe tine Spirit al lui Stefan cel Mare, al lui Mircea cel Batran, al lui Mihai Viteazu; te rog pe tine, Spirit a lui Decebal si Burebista si pe tine Inalt Luptatorule Zamolxe,  ajuta-ma pe mine, pe toti oamenii din viata mea si pe cei cu care interactionez. Ajuta-ma sa vad limpede, sa aleg cu inima curata si deschisa la alegerile din noiembrie. Ajutati-ma si ajutati pe toti cei care se roaga acum cu mine pentru ca stiu de voi dar si pe cei care nu stiu de voi dar au nevoie de ajutor.


 Voi puternici  Protectori ai acestui Pamant numit Romania, voi care l-ati aparat si dupa trecerea in Spirit, va rog curatati, aparati, protejati aceste locuri, toata manifestarea Creatiei Divine din ele, pentru ca  ele sa nu dispara ci sa ramana vesnic ca o marturie a Prezentei Divine in noi si locuri. 

Voi ce v-ati dat viata pentru aceste locuri, catre voi ne indreptam gandul si  va cerem ajutor.  Este datoria si scaparea noastra." Va multumim.


Astept sa ne Re-Vedem In Sfera Iubirii.

sapphires7

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu