duminică, 5 octombrie 2014

A patra zi de luni din seria celor 7

        Pentru a nu deveni obositoare nu vreau sa repet motivele pentru care va invit si v-am invitat sa ne gandim seara la ora 21.30 ora Romaniei in FIECARE zi de luni- pana la alegerile din noiembrie-sa cerem protectie si ghidare pentru noi, cei de langa noi si acest pamant pe care traim si fara  de care nu ne-am putea bucura de placerile personale, va rog sa recititi postarea de la " A doua zi de luni din  seria celor7". Acolo este expusa clar, deschis, intentia mea.      

          Acum doar va reamintesc de  ziua de maine sa n-o  lasati sa treaca nemarcata prin gandul vostru sincer si curat. 

       Vreau sa multumesc celor care au deschis postarile cu aceasta tema si care - cel putin asa-mi arata administratorul blogului- ca se gasesc departe de tara: Ucraina, Norvegia, Vietnam, SUA, Franta, Rusia, Turcia, Regatul Unit sau Spania si Italia. Cu atat mai importanat este gestul vostru pentru ca arata ca radacinile nu le-ati uitat. Si este bine. Un copac fara radacina este un copac mort. Un copac cu radacina stramutata are sanse sa se adapteze noului pamant unde este plantat. 

Va multumesc si va  urez ca gestul vostru de sustinere a mediului in care v-ati nascut sau unde aveti radacinile, sa fie  socotit si numarat intru faptele voastre bune la nivel de suflet intru eternitate.

        Redau din nou rugaciunea pe care am initiat-o si va astept la nivel de gand si traire, luni, 6 octombrie 2014, ora 21.30 ora Romaniei:

"Eu, .............te rog pe tine, Inger de Lumina de la Dumnezeu daruit mie inca dinainte de nastere, pe tine Inger de lumina protector al vietii mele; Sfinte Arhanghel Mihail si intreaga ta  armata de Soldati de Lumina, Sfinti Arhangheli Metraton, Uriel, Ariel...( si numiti pe cei apropiati voua si sufletului vostru); te rog pe tine Spirit al lui Stefan cel Mare, al lui Mircea cel Batran, al lui Mihai Viteazu; te rog pe tine, Spirit a lui Decebal si Burebista si pe tine Inalt Luptatorule Zamolxe,  ajuta-ma pe mine, pe toti oamenii din viata mea si pe cei cu care interactionez. Ajuta-ma sa vad limpede, sa aleg cu inima curata si deschisa la alegerile din noiembrie. Ajutati-ma si ajutati pe toti cei care se roaga acum cu mine pentru ca stiu de voi dar si pe cei care nu stiu de voi dar au nevoie de ajutor.


 Voi puternici  Protectori ai acestui Pamant numit Romania, voi care l-ati aparat si dupa trecerea in Spirit, va rog curatati, aparati, protejati aceste locuri, toata manifestarea Creatiei Divine din ele, pentru ca  ele sa nu dispara ci sa ramana vesnic ca o marturie a Prezentei Divine in noi si locuri. 

Voi ce v-ati dat viata pentru aceste locuri, catre voi ne indreptam gandul si  va cerem ajutor.  Este datoria si scaparea noastra. Va multumim."

       Cei ce ati inceput sa sesizati cum se desfasoara lucrurile in preajma voastra, stiti cel mai bine care este puterea unei asemenea rugaciuni. In primul rand pentru ca nu este o cerere personala pentru un aspect material din viata noastra. Si care este trecator. Este o cerere pentru un aspect etern -din perspectiva energetica. Si ca orice lucru obtinut cu munca, cu greutate, este rezistent in timp. Asta nu inseamna ca atunci cand Viata ne ofera un Dar nu va fi de durata. Nu. Atunci inseamna ca am fost recompensati pentru CEVA. Poate nu stim pentru ce. Dar sigur nu ramane neachitata implicarea noastra.


Astept sa ne Re-Vedem In Sfera Iubirii.

sapphires 7


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu