luni, 13 octombrie 2014

Va multumesc

          Va multumesc. In seara aceasta s-a "vazut" si s-a simtit o mai mare implicare in rugaciune. Poate pentru ca tot mai multi vedem ce se intampla si sesizam ca avem nevoie -si primim- ajutor.

           Va rog pe cei care aveti puterea de a vizualiza., de a "vedea" cu ochii inchisi -toti putem face asta chiar daca nu ne-am dat seaman-in cele 2  saptamani care au ramas, cand  spuneti "curatati, aparati",  vizualizati cum intreg teritoriul Romaniei, vizualizati  harta tarii cum este curatata de Lumina. Plimbati-va privirea peste  harta vizualizand ca este curatata- de aripi de ingeri sau pur si simplu de Lumina data de Spiritele a caror Nume l-am invocat.

       Asa va puteti curata si propria casa de energii negative. Cereti sprijin Sfintei Treimi sau pur si simplu va rugati sa vi se curete casa de tot ce este intunecat si rau si vizualizati Lumina cum "matura" tot.

        Asa va manifestatai si propria putere creatoare adevarata. Nu doar cea materializata- prin goblen, pictura,  conceptie de prajituri, etc.

      Aminti-va ca tot ceea ce creati cu gandul se va intoarce catre voi. Asta inseamna ca toate aceste binecuvamntari  si sentimente de  dragoste pentru voi, cei dragi voua si acest pamant, se vor intoarce catre voi. Mai mult, aceste binecuvantari vor veni mai puternic decat au plecat de la voi pentru ca vor purta incarcatura  Spiritelor invocate.

        Multumiti Vietii ca traiti momente in care puteti vedea cum influenatati  desfasurarea evenimentelor.

              Priviti in jur si priviti in interiorul vostru. Vedeti, am dreptate?


 Astept sa ne Re-Vedem In Sfera Iubirii.
  sapphires7

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu