luni, 27 octombrie 2014

Reamintire pentru luni, 27 octombrie 2014

  Si astazi, ca in fiecare zi de luni in ultimele saptamani,  va invit si va astept sa ne reintalnim pe calea gandului,  in rugaciunea pentru fiecare dintre noi de la ora 21.30, ora Romaniei.

       Fara a da prea multe explicatii ce ar putea obosi,  redau doar inca o data, rugaciunea propusa.

       Va doresc sa va fie de folos si, asa cum  mi-au spus unele persoane c-au simtit schimbari in viata lor de cand au facut aceasta rugaciune, va doresc la cat mai multi sa  simtiti efectele si beneficiile ei.


"Eu, .............te rog pe tine, Inger de Lumina de la Dumnezeu daruit mie inca dinainte de nastere, pe tine Inger de lumina protector al vietii mele; Sfinte Arhanghel Mihail si intreaga ta  armata de Soldati de Lumina, Sfinti Arhangheli Metraton, Uriel, Ariel...( si numiti pe cei apropiati voua si sufletului vostru); te rog pe tine Spirit al lui Stefan cel Mare, al lui Mircea cel Batran, al lui Mihai Viteazu; te rog pe tine, Spirit a lui Decebal si Burebista si pe tine Inalt Luptatorule Zamolxe,  ajuta-ma pe mine, pe toti oamenii din viata mea si pe cei cu care interactionez. Ajuta-ma sa vad limpede, sa aleg cu inima curata si deschisa la alegerile din noiembrie. Ajutati-ma si ajutati pe toti cei care se roaga acum cu mine pentru ca stiu de voi dar si pe cei care nu stiu de voi dar au nevoie de ajutor.


 Voi puternici  Protectori ai acestui Pamant numit Romania, voi care l-ati aparat si dupa trecerea in Spirit, va rog curatati, aparati, protejati aceste locuri, toata manifestarea Creatiei Divine din ele, pentru ca  ele sa nu dispara ci sa ramana vesnic ca o marturie a Prezentei Divine in noi si locuri. 

Voi ce v-ati dat viata pentru aceste locuri, catre voi ne indreptam gandul si  va cerem ajutor.  Este datoria si scaparea noastra. Va multumim."


Astept sa ne Re-Vedem In Sfera Iubirii.


sapphires7

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu