duminică, 14 septembrie 2014

Pentru binele si sprijinul nostru

       Am ezitat intre a scrie despre  rolul parintilor in viata copilului mic (pana la 7 ani dar in principal pana la 3 ani) si a scrie despre  situatia generala pe care o resimtim fiecare dintre noi. 

       Am ales al doilea  subiect-fara sa renunt la primul pe care il voi aborda zilele astea- pentru ca o prietena ieri, mi-a spus ca nu intelege de ce sunt atat de debusolati cei din generatia ei? Are 27 de ani, are  un loc de munca atractiv si ceea ce face ii place, este casatorita si are un copil mic, dar simte ca  lucrurile "se clatina" pe langa ea.

      Lucrul bun din aceasta situatie este ca si cei tineri sunt constienti ca  SE INTAMPLA CEVA, ca nimic nu merge  dupa cum si-ar dori si ei, dar nu vad o cale de iesire. Cel putin, NU  rationala.

      Legand intre ele informatiile pe care le-am dat  in postarile mele, sesizand  fiecare dintre voi ca nu stii ce ar trebui sa faci sau cum sa faci pentru a-ti gasi echilibrul, iese in evidenta faptul ca ACUM, se traieste  timpul cel mai dificil din ceea ce cunoaste omenirea. 

      Pentru ca totul se petrece la nivel energetic cu o intensitate pe care daca nu o banuiti, cel putin o resimtiti.

      Atunci, daca situatia te depaseste, ce-ti ramane de facut? Sa ceri ajutor. Si cui? Evident, cuiva mai puternic decat tine si care te poate ajuta.

     A inceput campania electorala. Au inceput injuriile voalate sau pe fata; acuzele directe sau diplomate;  minciunile  manipulatoare sau prezentate cu titlu de adevar. Rational, mintea  NU ARE capacitatea de a mai discerne printr-un asemenea hatis de  energii grosiere. Este cum ai incerca sa vezi printr-un geam murdar de  noroi sau pacura.

     Dar nu se poate face nimic? Ba da. Sa  te ridici -singur sau cu ajutor- deasupra acestor energii. Sau pur si simplu, sa CERI ALTCUIVA sa  curete, sa elibereze aceste energii joase din jurul tau si al celor dragi tie, asa incat sa poata sufletul tau sa vada.

Propunerea mea:

Sunt EXACT 7 saptamani pana la alegerile din 2 noiembrie (7 zile de luni). In fiecare seara de luni, incepand de maine 15 septembrie,  la ora 21.30, ora Romaniei, va invit sa  va trimiteti gandul catre toti cei puternici de pe aceste meleaguri si care au INCA rol de  Pazitori ai acestui pamant. Orice bunica inteleapta va va spune  ca mama, tatal vostru, un bunic sau un prieten  care v-a iubit, desi este plecat din planul fizic, ESTE alaturi de voi. Va sustine  cand aveti nevoie dar mai ales atunci cand CERETI asta. Atunci, cum? credeti ca  un inalt Spirit nu este aproape?

      La ora 21.30, invocati (in ordinea si pe numele pe care il agreati) pe cei ce-au fost luptatori ai acestui pamant dar si Entitatile de Lumina din Sferele Inalte. Prietenele mele, cele ce stiti puterea  ajutorului primit de la Arhangheli, chemati-i in  ajutor -in special pe Arhanghelul Mihail, Metraton, Uriel, Azrael, Ariel,  si cu cine rezonati mai mult. In functie si de misiunea voastra personala.

     De ce luni? Este ziua  guvernata de Luna. Are o mare putere magica. S-o folosim in avantajul  si spre binele tuturor. 

       Trimiteti gand de ruga, astfel:, 
"Eu, .............te rog pe tine, Inger de Lumina de la Dumnezeu daruit mie inca dinainte de nastere, pe tine Inger de lumina protector al vietii mele; Sfinte Arhanghel Mihail si intreaga ta  armata de Soldati de Lumina, Sfinti Arhangheli Metraton, Uriel, Ariel...( si numiti pe cei apropiati voua si sufletului vostru); te rog pe tine Spirit al lui Stefan cel Mare, al lui Mircea cel Batran, al lui Mihai Viteazu; te rog pe tine, Spirit a lui Decebal si Burebista si pe tine Inalt Luptatorule Zamolxe,  ajuta-ma pe mine, pe toti oamenii din viata mea si pe cei cu care interactionez. Ajuta-ma sa vad limpede, sa aleg cu inima curata si deschisa la alegerile din noiembrie. Ajutati-ma si ajutati pe toti cei care se roaga acum cu mine pentru ca stiu de voi dar si pe cei care nu stiu de voi dar au nevoie de ajutor.

 Voi puternici  Protectori ai acestui Pamant numit Romania, voi care l-ati aparat si dupa trecerea in Spirit, va rog curatati, aparati, protejati aceste locuri, toata manifestarea Creatiei Divine din ele, pentru ca  ele sa nu dispara ci sa ramana vesnic ca o marturie a Prezentei Divine in noi si locuri. 

Voi ce v-ati dat viata pentru aceste locuri, catre voi ne indreptam gandul si  va cerem ajutor.  Este datoria si scaparea noastra."

      Poate vi se pare greu sau mult. Cititi cu atentie -cu sufletul - si veti intelege mesajul si ideea. Iar la rugaciune, important este sa o faceti din toata inima, cu toata fiinta voastra, fiind constienti ca  putem schimba ceva DIN INTERIOR. In acest caz,  din Inalt. Nu conteaza unde sunteti. Doar faceti-o!

       Amintiti-va Coloana Infinitului a lui Brancusi: reprezinta puterea rugaciunii.
 In special voi cei tineri. Cei ce aveti copii mici pe care va straduiti sa-i cresteti dupa alte criterii decat ati foat voi crescuti. La ce foloseste munca voastra  pentru psihic daca sufletul copilului  se zabate in emotii tulburi?  Unele dintre voi stiti exact la ce ma refer. 

In fiecare sambata sau duminica voi reaminti de rugaciunea de luni seara. Vedeti ce s-a intamplat de mosii de vara....




Astept sa ne Re-Vedem In Sfera Iubirii. 

sapphires7

2 comentarii: