duminică, 21 septembrie 2014

A doua zi de luni din seria celor 7

      Maine luni 22 septembrie 2014, va reamintesc sa  ne reintalnim  la nivel de gand in Sferele  Inalte, acolo unde, toate se inregistreaza, toate  sunt cunoscute inca inainte de a fi noi constienti.

      Dupa  rugaciunea de lunea trecuta, au fost persoane care au sesizat ca "aerul" din jur, in zilele urmatoare a fost parca altfel.  Parca am respirat mai usor.

      Va reamintesc ca atunci cand de Mosii de vara am facut o rugaciune peentru cei dragi care au plecat de langa noi, atunci cand am spus ca putem sa le spunem cat de mult i-am iubit, cat le ducem dorul si cat le multumim ca sunt langa noi, s-a  simtit prezenta lor -in mod fizic- langa cei ce le vorbeau.

                 Atunci am vazut cat de usor ajunge gandul curat si puternic in cele mai inalte sfere.

     Pentru a nu fi nici o indoiala asupra intentiei mele, rugaciunea de sustinere pe care  va invit si va rog s-o facem impreuna, n-are legatura cu alegerile in sine. N-are legatura cu campania sau cu vreun om. Are legatura cu trairile noastre, cu gandurile noastre si mai ales cu trairile si gandurile celor care nu se desprind de televizor si nu mai pot gandi singuri ci asimileaza si se identifica cu cele spuse in aceasta perioada.  Si isi pierd identitatea interioara.

      Are legatura cu libertatea noastra interioara- ati simtit in ultimii ani o frica inexplicabila? ca si cum nu te simti in siguranta desi nu ai  calcat in nici un fel legea?- are legatura cu linistea si pacea noastra interioara.

        Destul ca nu ne intelegem  foarte bine cu energia banilor. Destul ca nu ne intelegem bine nici  cu semnele de boala pe care ni le da corpul.  Ne pierdem si sentimentul NATIV , ancestral, de libertate? Il ascundem, il acoperim cu  cuvinte vopsite colorat si strident, il acoperim de buna voie?


       Rugaciunea am dat-o pentru a fi ajutati de Inaltele si Puternicele Spirite ale Omenirii si ale acestui  pamant pe care traim, pentru a ne ajuta sa ne recastigam, sa ne reactivam, sa ne reamintim la nivel de suflet de  acest sentiment de libertate. Care este tocmai Scanteia Divina. Pe Ea n-o poti pune sub capac. N-o poti acoperi cu pamant. Ea exista. Ea ne  intretine. Ea ne face sa gasim solutii in cele mai neobisnuite si critice momente si situatii. 

      Este acea libertate interioara pe care n-au putut s-o infranga, s-o  distruga, s-o inabuse, in sufletul celor care au stat 20-30 de ani in inchisoare si au iestit mai puternici. Este acea  Putere care  este insasi Viata.

     Pentru copii vostri, pentru cei ce vin dupa voi, dar si pentru voi insiva, este necesar sa recapatati aceasta putere. 

       De aceea, maine, luni, 22 septembrie, la ora 21.30 ora Romaniei va  rog sa va ganditi si sa cereti sprijin si ajutor Luptatorilor ce au trait pe acest pamant si nu numai. Energia lor sa ne sprijine si pe noi in aceste timpuri extrem de  agitate din punct de vedere energetic si informational. Redau mai jos rugaciunea- puteti spune cu propriul suflet si ce simtiti voi ca vreti sa spuneti. Este trairea voastra. Ideea centrala este de a primi ghidare  catre libertatea interioara.  

"Eu, .............te rog pe tine, Inger de Lumina de la Dumnezeu daruit mie inca dinainte de nastere, pe tine Inger de lumina protector al vietii mele; Sfinte Arhanghel Mihail si intreaga ta  armata de Soldati de Lumina, Sfinti Arhangheli Metraton, Uriel, Ariel...( si numiti pe cei apropiati voua si sufletului vostru); te rog pe tine Spirit al lui Stefan cel Mare, al lui Mircea cel Batran, al lui Mihai Viteazu; te rog pe tine, Spirit a lui Decebal si Burebista si pe tine Inalt Luptatorule Zamolxe,  ajuta-ma pe mine, pe toti oamenii din viata mea si pe cei cu care interactionez. Ajuta-ma sa vad limpede, sa aleg cu inima curata si deschisa la alegerile din noiembrie. Ajutati-ma si ajutati pe toti cei care se roaga acum cu mine pentru ca stiu de voi dar si pe cei care nu stiu de voi dar au nevoie de ajutor.

 Voi puternici  Protectori ai acestui Pamant numit Romania, voi care l-ati aparat si dupa trecerea in Spirit, va rog curatati, aparati, protejati aceste locuri, toata manifestarea Creatiei Divine din ele, pentru ca  ele sa nu dispara ci sa ramana vesnic ca o marturie a Prezentei Divine in noi si locuri. 

Voi ce v-ati dat viata pentru aceste locuri, catre voi ne indreptam gandul si  va cerem ajutor.  Este datoria si scaparea noastra."


Astept sa ne Re-Vedem In Sfera Iubirii

sapphires7

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu