joi, 27 august 2015

Pentru o SANSA femeilor sub 40 de ani

Este o zi importanta din perspectiva astronomica si astrologica. Ca sa nu va plictisesc cu detalii despre ce reprezinta o eclipsa de soare, voi exprima doar bucuria personala si linistea pe acre le-am simtit, in momentul in care inca odata am realizat, cat de direct ni se raspunde la gandurile trimise pe frecvente inalte.


Asa cum a fost si catre Soare.

Puteti face un pas inapoi si sa observati cat de diferite si rapid se modifica destinele noastre?


In acest context si fara vreo legatura politica, noi cei ce formam Asociatia Pacientilor Oncologici Romania (A.P.O.,R.), am initiat o petitie on-line ca, alaturi de alte demersuri, sa obtinem in final, ca ecografia de san sa devina Program National in Romania. De aceea, mai jos aveti un mesaj direct pentru acest subiect:


Dragii mei, 

Daca rezonati cu ideea Asociatiei Pacientilor Oncologici Romania (A.P.O.R.) care in urma unei campanii de ecografii la san in colaborare cu doua doamne doctor oncolog timp de 3 ani, a constatat NECESITATEA si EFICIENTA unei ecografii pentru depistaeea precoce a cancerului de san, va rog votati pentru a reusi ca aceasta analiza sa devina Program National. Sa fie decontata de Casa de Asigurari.


Mamografia este relevanta pentru varsta de peste 40 de ani-pana atunci, structura sanului nu poate fi corect redata. Femeilor sub 40 de ani li se ia sansa de a fi diagnosticate cat mai devreme, astfel, crescand sansa de supravietuire.

Va multumesc in numele tinerelor de 21, 27 sau 32 de ani, care, au posibilitatea unei a doua sanse.

Daca pentru voi nu este interesanta ideea, vorbiti de ea altora. Sigur, sunt femei interesate.

In numele celor ce au nevoie de  o asemenea informatie, va multumesc.



E-mail: aporromania@gmail.com


Ganditi-va la voi si la cea de alaturi de voi.

Astept sa ne Re-Vedem In Sfera Iubirii.

sapphires7

    



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu