joi, 6 august 2015

O forma de a te trezi........

       "Caldura mare, Mon' cher!" ar spune nea Iancu Caragiale.  Si este. O simtim, ne apasa ori ne sleieste de puteri, ne domina si ne influenteaza viata cu deciziile ei.


       Este greu sa....gandesti in asemenea conditii. Ca si in cazul unei furtuni, atunci cand este indicat sa nu-ti incerci puterea cu ea, si pe caldura,  potrivit ar fi sa ne  intoarcem gandul cat mai spre interior. Ca  spre o oaza de  racoare. De calm. De liniste.

      Ati sesizat ca-n perioada caniculara soferii sunt mai agitati, mai nervosi, merg cu mai mare viteza decat de obicei- chiar daca in mod normal merg cu viteza!-sentimentele ne sunt exarcebate, parca toate se inghesiue sa  iasa, sa fuga din noi. Lentoarea din miscare, data de caldura,  este compensata de lipsa de rabdare in actiuni. Fugim. Fugim. Incontinuu. Si cand e prea frig, si cand este prea cald, si cand orice aspect al economiei o ia la vale, si cand cineva se imbolnaveste din familia noastra, si cand moare cineva apropiat, fugim. De moarte, de frica zilei de a fi traita.

     Fugim. Cautam scoli de spiritualitate,  citim tratate de astrologie, facem cursuri de astrologie, ramanem blocati in tot atatea cunostinte/informatii si constatam ca suntem mai dezorientati ca oricand.


      Nimeni nu ne poate invata ce sa facem intr-o situatie concreta de viata. Ne poate DOAR ghida. Actiunea este proprie. Ce putem retine cu certitudine-chiar daca in ziua de azi nu poti sa te bazezi pe prea multa certitudine- este ca dureros, de neinteles, absurd sau nepotrivit, nu este nimic din ce traim.


     Ce ne poate ajuta, este sa intram cat mai des in sufletul nostru, in interiorul nostru, sa facem cat mai des curatenie in noi si sa respiram cat mai des aerul curat, rarefiat al Sinelui. Si sa fim sinceri cu noi.


      Pentru cei din Ploiesti care vor sa primeasca un sprijin in plus in cautarile, deciziile lor, ii anunt ca vineri, 07. 08.2015, la Biserica "Buna Vestire", incepand cu ora 17.00, Parintele nostru va tine Slujba de Sf. Maslu.

      Am intrat in luna a opta a anului cu cifra de destin 8. Am trecut de jumatatea anului. Ati observat o schimbare in actiunile, evenimentele pe care le traiti/le traim? Ati constatat diferenta de traire din luna aprilie-mai cu cea de acum? Constatati ce se intampla in jurul nostru? Puteti vedea? Puteti simti?


      Daca da, inseamna ca stiti ca NIMIC din ce stiam ca regula de viata, ca teorie de viata de pana la inceputul lui 2015, nu va mai sta in picioare pana in decembrie. Punctul culminant si definitor, va fi in luna septembrie. Mai exact, pana in a treia saptamana. Va invit sa fiti observatori fini ai propriei vieti si a celor din jurul vostru, in aceasta perioada.


Merita fenomenul.



 Astept sa ne Re-Vedem In Sfera Iubirii.

sapphires7








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu