vineri, 14 august 2015

De ce "ne merge rau?"

          Maine, 15 august, milioane de oameni cinstesc numele celei ce este cunoscuta de  cei mai multi dintre noi, Maica Domnului. Nu voi face analiza teologica a semnificatiei rolului Sau in istoria omenirii. Sunt destui dispusi s-o faca.

          Vreau sa adaug cateva lucruri mai putin cunoscute dar care ne vor face sa strangem randurile in opinie, acolo unde eram separati tocmai de ea ori de semantica.

            Am mai invitat si anii anteriori sa nu ma credeti pe cuvant pentru ceea ce spun-prin scris- dar va rog sa verificati. Acolo unde se poate chiar experimenta, s-o faceti. Acolo unde se impune o cautare proprie sau rationala, de asemeni, faceti-o. Combateti-ma si verificati. Dar...faceti. "Cere si ti se va da."

      Inainte de a fi cunoscuta ca Maica Domnului, tocmai pentru ca era necesara o vibratie fizica deosebita pentru a putea duce in pantece o energie de o asemenea putere ce avea sa se nasca prin ea, a fost pe Pamant si-n alte epoci.  Dar, asa cum o priza de 220V nu va duce niciodata -fara sa faca scurt- o tensiune se 3800 V-cat are o locomotiva- ci trebuiesc ajustari de o anumita factura, la fel si cand a fost Intrupat Isus, vibratia Lui nu putea sa se manifeste intr-un simplu trup uman. Chiar daca vibratia nu a fost de la inceput de nivelul celei cand  realiza minunile. Atunci, la maturitate i s-au activat puterile Divine, puteri cu care s-a nascut, dar erau latente. La fel, pentru cea prin care trebuia sa se nasca. Inainte de a fi Aleasa  ca Mama, in alte epoci ale omenirii, atunci cand numele lui Dumnezeu era Adonai- epoca lemuriana- cea pentru care se omoara -la propriu sau figurativ- oameni pentru ca nu inteleg  fenomenul nasterii Divinului din Divin! nu din om, Ea, era in acea epoca Inalta Preoteasa.

           Incarnarea nu a fost unica in acest plan fizic.  Daca acceptati cele spuse de mine- parca  este mai usor de digerat!-sa intelegem de ce este important sa "tinem sarbatorile". 

           Nu este greu de gasit cazuri concrete de persoane care au  fost victime ale unor grave accidente avute in timp ce lucrau in zile de sarbatoare: Buna Vestire, Sf.Vasile, Adormirea Maicii Domnului, etc.

       Zilele astea un nepot imi spunea de cum si-a pierdut un vecin un picior, prins fiind la o masina agricola, care i-a maruntit piciorul ca la masina de tocat. A fost salvat fiind tras din masina. In ziua de 25 martie- Buna Vestire. Degeaba mama, sotia, il certau ca nu se mai satura de munca si nu sta linistit de sarbatori.

      Sau, caz in care, a   luat casa foc in ziua numita Foca, de la fier de calcat sau  a ars mana ori  si-a pierdut un ochi pentru ca s-a sudat in aceasta zi.

      Ce ar trebui sa ni se intample, pentru a intelege locul pe care il avem in cadrul Universului si ca trebuie, TREBUIE pentru binele nostru, sa respectam pe Cei/Cele ce guverneaza elementele naturii sau ne sunt dati in ajutor noua.

      De ce se intampla asta? Concret: maine, la nivel vibrational al Pamantului, va creste in mod sesizabil vibratia lui pentru ca in Cer ( intelegeti sau cititi Inalt, Ceruri, Univers, cum va convine si agreaza ego-ul vostru), se sarbatoreste. Asa cum sarbatorim noi pe cineva care implineste o varsta ori poarte numele CUIVA, la fel se intampla in Inalt. Cel mai aproape de intelegerea actuala ar fi sa va amintiti Legendele Olimpului. Este redat  acolo microscopic relatia om- spirite inalte.

       Cand "seful" tau  serbeaza ceva, nu crezi ca vrea ca si tu sa simti la fel? Sa te bucuri cu el? Sa cinstesti cu el? Este sarbatoare. Indiferent ce simti pentru el. Este deschis, jovial, placut, fericit. I-ar placea sa-l ignori, sa-i ignori bucuria, cand el este Seful, el iti da "o paine", el te-a trimis la cursuri, te-a "scolit", te-a facut sa cresti? I-ar placea? 

        Cum credeti ca se vede de Sus, atitudinea noastra de  furnici zornaitoare, pline de sine ca suntem de esenta divina ( dar cum am dovedit asta? ucigandu-ne intre noi? ucigand pruncii?), plini de noi ca Dumnezeu/Creatorul ne-a pus la dispozitie O ARMATA de entitati superioare de lumina-numite cum vreti: Ingeri, Arhangheli, Sfinti, etc.- si consideram ca Natura si tot ce ne inconjoare trebuie sa ni se supuna?

      Poate ca un sef cu doctorat plagiat, nu as accepta. Dar nu pot sa nu ma inclin si sa ma inchin in fata Fortelor de Deasupra mea:apa, aerul, pamantul, focul. TOATE mi-au dovedit ce pot: cutremure, taifunuri, uragane, incendii.

       Problemele pe care le avem atunci cand nu respectam o zi de sarbatoare, au rolul de a ne arata ca suntem impreuna cu cei a caror zi o serbam, DAR ca,  si noi trebuie s-o cinstim, asa cum Ei cinstesc ziua noastra de nastere sau de nume.

       In urma cu 7 ani, de ziua mea, am simtit prezente luminoase care-mi transmiteau :"Ne bucuram c-ai acceptat sa te intrupezi.". Atunci am inteles de ce este important sa ne serbam ziua de nastere. Este momentul in care se reaminteste ca un suflet a acceptat sa plece din zona astrala si sa vina pe pamant la ...scolarizare. Pentru ca asta facem aici. Invatam. Nu are legatura cu varsta biologica.

      A nu respecta o zi de sarbatoare este o dovada de imens orgoliu uman, iar, cu precadere in timpurile pe care le traim, nu se mai accepta asta. Pentru ca vibratia orgoliului este mult prea puternica in zona joasa, si trage inapoi rasa umana. Daca totusi ne incapatanam, primele semne sunt: banii castigati in acele zile se pierd "cu dobanda"-mai repede si mai multi - ceea ce am construit, se darama, nu rezista in timp; muncim mai mult si avem rezultate mai putine. In al doilea plan, apar "corectiile" personale: accidentari, boala, pierderi de vieti. Veti spune ca suna dur. Suna. Dar ne apara pe noi. De noi insine.

       Cand totusi, aveti un sef care va cere sa munciti-oare degeaba se plateste dublu sau triplu in zi de sarbatoare? oare, nu o face seful intentionat pentru a-si castiga "bunavointa" in alta parte, prefera sa dea de la el bani, in loc sa-i ia Viata? Chiar credeti c-o face ca sa va motiveze?      In acest caz, puteti sa va indreptati gandul si sufletul catre Sfantul/Sfanta a carei zi o sarbatoriti, ii spuneti ca nu este cu voia voastra, dar sunteti obligat. Va cereti iertare ca nesocotiti sarbatoarea dar nu aveti incotro. 

      Va amintiti cei din Romania, cand in epoca dinainte de 1989, erau sanctionati cei care tineau ca zi de odihna ziua de sambata, ca totusi, NIMENI nu i-a dat afara din serviciu? Acum cand "se respecta drepturile omului", se va face?

        Sa aveti o zi plina de Daruri si Haruri primite de la Maica Domnului, maine, in zi de sarbatoare.

Astept sa ne Re-Vedem In Sfera Iubirii.

sapphires7





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu