joi, 19 martie 2015

Eclipsa de Soare si relatia cu tatal

       Ma gandeam sa scriu astazi despre motivul pentru care am initiat blogul cu adresabilitate tinerilor cu varsta intre 25-35 de ani. Dar pentru ca vine un eveniment....peste noi, am ales sa scriu intai despre el, pentru ca astfel, multe/multi dintre voi isi vor gasi niste raspunsuri.

        Maine vineri, 20 martie va avea loc o eclipsa de soare ce va putea fi vazuta timp de 2 minute si cateva secunde si in Romania. Faptul ca o vom resimti si cu ochii fizici-mai mult sau mai putin in functie de zona tarii in care locuim (la noi va fi un maxim de 55% acoperire a soarelui de catre luna), cu certitudine o vom resimti din punct de vedere emotional.

       Nu este o noutate faptul ca-n spiritualitate, antropozofie sau astrologie, Soarele este asociat cu Tatal, iar Luna, cu Mama. Asa intelegem de ce Luna influenteaza ciclul menstrual (sau lunar!) al femeii, influenteaza emotiile (in special la femei), determina sensibilitatea nocturna (insomnii sau somn agitat in functie de fazele lunii), etc.; influenteaza mareele, dar si conceptia de copii. Misterioasa, sensibila, greu de descifrat si plina de farmec, languroasa si cocheta, femeia este puternic influentata de radiatiile lunare.

      La fel de intens ne influenteaza Soarele, energizandu-ne, determinand  trasaturile fizice, insusi eu-l. Relatia cu tatal biologic sau cu autoritatea in general, este influentata de influxurile solare. Astfel, acolo unde relatia mea cu tatal este o relatie conflictuala, cu multe reprosuri inabusite si frustrari stranse de-a lungul anilor, o eclipsa de soare imi va rascoli-chiar daca nu stiu de unde-mi...vine senzatia!- sentimentele inabusite. Devin iritat/iritata, ma cert usor -in special cu barbatii din viata mea indiferent de rolul lor, sunt nemultumita de  barbatul cel mai apropiat de mine chiar daca nu face nimic  mai mult sau mai putin  decat de obicei.

       Trairile acestea sunt mai acute in 20 martie intrucat perioada face parte dintr-o primavara ...razboinica in plan personal si profesional. Ca si cum natura ne curata pe toate planurile pentru a intra curati, inviorati in perioada urmatoare. Am spus la inceputul anului ca 2015 va fi un an cu mari probleme sau mari realizari. Am oferit o rugaciune de  armonizare cu Spiritul acestui an. Se manifesta. Priviti in jur.
     
      Mai mult, relatia dizarmonioasa cu tatal ne da o dezordine energetica si cu latura noastra masculina. Ne manifestam disproportionat fata de situatiile prin care trecem. Energia masculina este prost directionata.

      Pentru a va usura zilele ce urmeaza si toate lunile anului, incercati sa va impacati cu imaginea tatalui din  sufletul vostru. Daca va este mai usor, spuneti-i intai ce va nemultumeste, ce nu puteti uita, ce nu-i iertati si-i reprosati; de cate ori ati suferit, de cate ori v-ati simtit nedreptatita sau umilita.
 Iar la final, ganditi-va la el ca la voi insiva si cereti-i iertare. Da. Voi cereti iertare. Ca si cum voua insiva va cereti.

    Daca va este  prea greu, cereti ajutorul Arhanghelului Mihail. Am mai dat rugaciunea:"Arhanghel Mihail, pe tine te rog, cu sabia ta de Lumina, taie toate legaturile energetice negative dintre mine si X. Iti multumesc, Arhanghel Mihail."

   Si perioada unei eclipse este optima pentru a ne mai rezolva din aspectele dureroase sau conflictuale ale noastre. Si amintiti-va: orice faceti, pentru voi faceti.  




  Astept sa ne Re-Vedem In Sfera Iubirii.

sapphires7

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu