miercuri, 31 decembrie 2014

Pentru seara catre Anul Nou - 2015


       Pentru ca mai sunt cateva ore pana trecem in 2015, redau cele scrise pentru seara de 31 decembrie 2013 ca modalitate de a intampina Noul An.

       Inainte de a face totusi asta vreau sa completez cu urmatoarele idei: multumiti Noului 2014 pentru ceea ce v-a adus ca Dar la nivel de suflet. Multumiti entitatilor de Lumina -Ingeri, Arhangheli, Sfinti, Ingeri Pazitori, Spirite Inalte- carora, de-a lungul anului 2014, atunci cand ati avut nevoie de ajutor, i-ati chemat. Mai mult, atunci cand ati stiut ca sunteti voi si destinul vostru in indoiala/incertitudine, ati facut rugaciune  de indrumare- cea de grup.

     Multumiti-le. Ati vazut puterea cererii. Asa cum i-am raspuns in "Comentarii" "Celuilalt Eu", a te ruga nu inseamna a  avea atitudinea de servitute. Nu. Inseamna a  avea atitudinea celui care merge la Prietenul care-l poate ajuta si care o face din dragoste si nu  pentru a-si arata aroganta. Asa cum exista relatia de prietenie curata si armonioasa si-ntre oameni.

     Multumiti. Nu se va intampla altceva decat sa se intareasca relatia dintre noi si entitatile de Lumina din Lumea de dincolo de Valul pe care noi nu-l putem trece. Nu cu ochii fizici.

     In noptile ramase pana la Boboteaza, daca trimiteti un simplu gand de solicitare de sprijin din partea Guvernatorilor respectivei zodii, veti vedea ce tip de vise aveti. Veti vedea cum va simtiti. Mi-au spus oameni care au sesizat aceste schimbari in viata lor si care au avut loc in ultimele 3 zile.
Aveti mai jos informatiile scrise pentru 31 decembrie 2013. Doar ca voi va veti lua ramas bun de la 2014  si il veti saluta pe 2015.

    Si aminiti-va ca cifra de destin pentru 2015 este cigra 8. Cifra spiritualitatii. Vom vorbi despre asta.

       Va doresc sa primiti Noul An cu sufletul usor, cu incredere ca va este prietenul care va ajuta in  calatoria prin aceasta viata si care va arata ce este cu adevarat important pentru voi si nu stititi.
                      LA MULTI ANI, tuturor!

    Considerati trenul ca element de calatorie. Si am  ales videoclipul pentru ca este  melodia foarte draga copilului important din viata mea. Si-n acest mod sunt mai aproape de el.

"Ce am putea face pentru a pune bazele unui inceput bun? Cu 5-7 minute inainte de ora 12.00, indreptati-va gandul catre anul ce a trecut. Si adresati-va lui in gand ca unui om. Spuneti-i ce v-a placut din ce v-a adus; ce nu v-a placut. Multumiti-i pentru ce ati primit frumos si lasati celelalte  ganduri sa  plece undeva in neant.  Vorbiti apoi anului 2014. La fel. Spuneti-i ce vreti sa va aduca. Cum ati vrea sa va ajute in ceea ce va propuneti. Ganditi-va ca  va legati prin gand la o energie fantastic de puternica si care va va influenta  in urmatoarele 12 luni, fie ca stiti fie ca nu. Dar mai bine folositi tot ce Universul va da. 

    Ideal este ca ora 12.00 sa va prinda in casa proprie. Acolo unde va sunt radacinile. In locul cu amprenta voastra, cu care intrati in rezonanta. De unde va trageti seva.Cei care locuiti in alta tara de un timp anume, acolo este  caminul vostru. Ma refer la cei care stau in Romania dar aleg sa  petreaca Revelionul in alta tara.  Peste an, va va lipsi o anumita putere. Dar, cel putin, in acele momente, indreptati-va gandul catre casa in care locuiti si spuneti-i ca va este draga si multumiti Divinitatii ca aveti acea locuinta.  Gandul nu cunoaste bariere si nici limite. Universul la fel. 

     Multumiti  sau trimiteti gand de recunostinta celor care nu mai sunt printre voi. Spuneti-le tot ce simtiti pentru ei si despre moartea lor. Pentru a incepe anul fara  dureri / resentimente /nemultumiri la adresa lor.

     Si amintiti-va ca noul an sa va gaseasca cu un ban verde in buzunar; o bancnota de 5 - cred ca bancnota de 5 euro indeplineste ambele conditii; cu un lucru nou pe voi si ceva din argint. Pe masa sa nu lipseasca alaturi de orice alta mancare, niste peste. In orice forma ar fi gatit.  Toate au semnificatiile lor. Nu detaliez. Ar deveni prea mare postarea."


Astept sa ne Re-Vedem In Sfera Iubirii.

sapphires7



2 comentarii:

  1. la multi ani, Iolanda! Sa ai sufletul tot asa de plin de Lumina in anul acesta si in toti care iti vor urma!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc de urare. Imi exprim vointa de a cauta Lumina si Adevarul. Puterea de a face asta trebuie s-o primesc.

      La multi ani luminosi si tie!

      sapphires7

      Ștergere