joi, 25 decembrie 2014

Dar de Craciun si despre Noptile Cosmice

      Simbolic vorbind Astazi S-a Nascut Hristos, si in fiecare an la aceeasi data sarbatorim Nasterea Pruncului. La fel sarbatorim nasterea  copilului din noi ca o reinnoire permanenta a fiintei noastre.

      In iarna, in ascunzisul si profunzimea zapezii -cea care incalzeste pamantul si-l hraneste- se nasc vise, se spun povesti si se nasc idei.

       Nasterea in plan fizic a celui ce va deveni Isus Christos -pentru a intelege cu adevarat procesul cititi Evanghelia Eseniana a lui Rudolf Steiner; veti vedea ca o asemenea incarnare nu a avut loc doar in momentul nasterii fizice - a fost cu adevarat un fenomen cosmic. 

Din punct de vedere astral/astrologic, din seara de 25 decembrie timp de 12 nopti  sunt Noptile Cosmice. Perioada din an in care Cerurile sunt Deschise. Perioada care se repeta doar la 21 iunie timp de  12 nopti.

    La 21 iunie omenirea sarbatoreste Nasterea lui Ioan cel cunoscut ulterior Ioan Botezatorul. Reprezinta nasterea noastra ca oameni ce suntem /vom fi botezati cu apa. Apa- simbolul emotiilor noastre. El era reprezentat ca un om cu figura salbatica-barba lunga neingrijta, par lung-simbolul omului primitiv.

      Dupa venirea in lume a Mantuitorului care a botezat cu Duh-inspiratia este Duhul Sfant pentru ca ea este cea care ne da oricand solutiile  optime si ne lumineaza- omenirea trebuia sa se transforme. Sa traiasca dupa Legile Divine si atunci nu mai avea rost suferinta. Despre importanta inspiratiei si despre cat de mult ar trebui sa ne folosim inspiratia in deciziile de viata am mai vorbit in postarile anterioare.

   Din seara de 25 decembrie numarand 12 nopti vom beneficia in calitate de oameni de un imens si special ajutor. Este perioada in care  valul ce desparte -doar ochii nostri fizici percep ca o separare- aceasta viata de viata astrala /de dincolo, perioada in care rugaciunile  alearga catre inalt, perioada in care, Guvernatorul fiecarei zodii este "responsabil" de cate o noapte.

   Concret cum putem valorifica acest context astral si cum putem beneficia de incarcatura lui: in fiecare seara inainte de culcare, momentul de pana sa adormim, ne putem indrepta gandul in acest mod :

  "Guvernator de Lumina a Pestilor te rog invaluie-ma cu darurile tale si da-mi mie din calitatile tale. Iti multumesc." La nivel de gand nimic nu este imposibil. Iar pentru un suport suplimentar, ii putem cere Ingerului Pazitor sa  ne ajute sa primim tot ceea ce ne trebuie si putem primi. 

       A doua seara -cea dinspre 26-27 - spune-mi la fel,  dar pentru Guvernatorul Varsatorului. Si tot asa pana terminam zodiile enumerate in sens invers de cum stim noi zodiacul.

Vom avea: 25 seara Pesti; 26 Varsator; 27 Capricorn; 28 Sagetator; 29 Scorpion; 30 Balanta; 31 Fecioara; 1 Leu; 2 Rac; 3 Gemeni; 4 Taur si 5 Berbec

      Fenomenul de Ceruri Deschise inseamna ca cei care conduc un semn astral, o latutra  cosmica -Ingeri, Arhangheli, Arhai, etc-, vin mai aproape de oameni pentru a le oferi sprijinul. Pentru a le arata ca nu sunt singuri si ca dincolo de viata aceasta pe care  o traim vazand-o cu ochi fizici, mai suntem in legatura cu  aspecte ale Vietii pe care le-am uitat de-a lungul vremii. 
     
      Sarbatoarea Nasterii Pruncului este legata astrologic vorbind de solstitiu de iarna. Cu momentul "nasterii" timpului. De la acest moment incepe ziua sa creasca pana ajunge la 21 iunie la solstitiu de vara. Vedeti ca totul se leaga in acest Univers? Ca nimic nu are loc fara sa fie in stransa legatura cu alt fenomen/proces?

      Folositi cele 12 nopti in care  puteti avea u  ajutor deosebit. Mai ales daca aveti in harta voastra astrala aspecte mai putin  benefice , le puteti atenua cerand acest ajutor.



Astept  sa ne Re-Vedem In Sfera Iubirii.

sapphires7

3 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt Nopti Cosmice. In numar de 12. Atat cat numarul de zodii. Rugaciune nu inseamna stat in genunchi si cerand. Inseamna sa ridici ochii catre Cer lasandu-te deschis sa primesti indrumare.

      sapphires7

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere