joi, 18 decembrie 2014

Recunostinta pentru iubire

       Inca suntem in Postul Craciunului. Timp al bucuriei in vederea asteptarii Nasterii Copilului. Amintire a nasterii copilului fiecaruia din noi. Destinderea si deschiderea de care da dovada fiecare-desi, in aceasta perioada a anului se "ingramadesc" diverse situatii, capitole, balante de incheiat- bucuria cu care intampinam primii fulgi, placinta cu mere cu scortisoara si vin fiert, trezesc amintiri ce ne insotesc si -n amurgul vietii.


      Bucurie dar si nostalgie, regrete si pareri de rau se reactiveaza sau se nasc in aceasta perioada din an. Tocmai pentru ca Timpul, acum,  ne scormoneste pana in rarunchii sufletului si nu lasa nimic neintors, neverificat, ne scos la lumina.

Si totusi....

       Este timpul potrivit inainte de a incepe un an nou, sa reactivam in suflet si in mintea rationala-chiar daca doare dar va aduce vindecarea!- cel mai profund sentiment de iubire pe care l-am trait.

        Amintiti-va si aduceti in constient, simtiti si vizualizati cu ochii interiori, sentimentul de iubire pe care l-ati trait sau il traiti. Trimiteti gand de RECUNOSTINTA Vietii ca v-a dat posibilitatea sa simtiti un asemenea sentiment. Chiar daca gandul la  el va provoaca durere. Veti vedea ca simtind SINCER, fara furie, posesivitate, repros, va ramane sentimentul pur de iubire pentru persoana draga si, chiar daca acea iubire v-a adus durere la un moment dat, fiind recunoscatori ca ati putut simti asa ceva, va dispare reprosul si durerea.

      Fiti recunoscatori/recunoscatoare pentru ca ati avut privilegiul sa iubiti. Veti vedea ca sunt persoane care nu pot spune acest lucru. Daca va numarati printre cei norocosi, considerati-va inca o data binecuvantati de catre Viata ca v-a oferit un asemenea Dar.

        Va veti intreba : Daca este un Dar si am fost binecuvantat/a cu el, de ce nu l-am putut trai pana la sfarsitul vietii? Poate tocmai pentru ca era flacara prea mare si v-ar fi putut "arde" prin a nu mai putea sa va indepliniti destinul. Poate nu ati fost suficient de pregatiti sa duceti un asemenea dar; sau, a trebuit sa vedeti importanta lui, pentru ca nu ati stiut sa-l apreciati.

      Nu conteaza. Conteaza sa multumiti ca l-ati avut. Chiar pentru o clipa. A putut fi clipa voastra de eternitate. Nimeni si nimic nu va va lua asta.

       Multumiti. Fiti recunoscatori pentru traire. Simtiti bucuria de a fi putut simti iubirea! Cititi de 2 ori acest indemn si puneti-l in practica. Veti  vedea cum va simtiti. Nu va pierdeti in analize rationale. Ca a meritat sau nu sa fie iubit/a. Traiti doar bucuria de a fi iubit.....odata.

      Inainte de Sarbatoarea Craciunului, va invit luni, 22 decembrie la ora 17.00 la Casa de Cultura a Sindicatelor Ploiesti, in sala 17 la o intalnire in vederea pregatirii pentru perioada de Ceruri Deschise.

       In decursul unui an exista doua asemenea perioade. Una va incepe in seara de Ajun. Voi reveni cu detalii cand voi da si  o rugaciune pe care s-o traim la nivel de gand tot in grup, in aceasta perioada speciala. Mai ales ca 2014 (7) se apropie de sfarsit, iar 2015 (8) isi cere dreptul de a fi recunoscut. Si nu va fi simplu ceea ce ne va cere.


  Astept sa ne Re-Vedem In Sfera Iubirii.


sapphires7

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu