duminică, 23 februarie 2014

Seria de seminarii "Cele 7 emotii....capitale"

     Incepand de miercuri, 26.02.2014, ora 17.30, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Ploiesti voi incepe o serie de seminarii vizand  emotiile negative si  raspunsul organismului uman la ele. 

    Intrucat  sala are un numar limitat de locuri- 50 - va rog pe cei ce doriti sa  fiti prezenti sa-mi confirmati pe adresa sferaiubirii@gmail.com. Pentru ca fiecare sa se simta confortabil si sa beneficieze de tot ce-i mai bun din prezentare. Eventual, sa fie timp pentru a schimba sala.

     Am ales aceasta saptamana  pentru inceperea acestor seminarii, pentru ca  apoi se intra in Postul Pastelui  care dureaza 7 saptamanai. Cifra exacta a 7 emotii de analizat si vindecat.  Dar va amintiti ca biserica crestin-ortodoxa vorbeste de......7 pacate capitale?  Exista oare vreo legatura intre cele doua notiuni?  Cum de psihologia moderna atesta existenta EXACT  a 7 emotii  care ne imbolnavesc? De ce  7?

               Seminarul se va referi la : 
  • Ce este "pacatul"?
  • Sunt "pacatos  "/ "pacatoasa"?
  • Relatia intre emotie  si "pacat".
  • Cum imi influenteaza  o emotie negativa starea de sanatate.
     Intrucat sala este inchiriata cu ora, va rog pe cei ce doriti sa participati, sa contribuiti la buna desfasurare a evenimentului cu suma de 10 lei. 
       Este o forma legala de plata si veti primi chitanta pentru banii donati.

     Va rog mult de tot, pentru a evita eventuala dezordine datorata numarului insuficient de locuri, sa-mi confirmati pe adresa de mai sus prezenta la seminar.

    Cei care ati mai participat la evenimente/conferinte/seminarii sustinute de mine, stiti ca aveti ce afla. Merita efortul (cred eu).

    Astept sa ne Re-vedem In Sfera Iubirii.

sapphires7


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu