miercuri, 14 decembrie 2016

Timpul Momentului

       Ne plangem -noua insine sau celorlalti- ca alergam, ne agitam, ne enervam, muncim mai mult pe zi ce trece dar castigam mai putin si suntem mai obositi/stresati. Ca lucrurile se misca mai incet desi ne agitam mai mult.

      Ca nimic nu iese/nu se poate face...ca lumea. Ca toti incearca sa insele, sa fure, sa minta, ca nu mai exista onoarea cuvantului, promisiunea respectata, eleganta colaborarii. Intr-un cuvant : nimic nu functioneaza cum am vrea sau ne-am astepta. 

      Ca in toate situatiile ce par complicate, solutia este extrem de simpla (NP. Situatiile prin ele insele, nu sunt complicate. DEVIN complicate prin interventia noastra, a aoamenilor). Iar solutia se numeste ALEGEREA MOMENTULUI.

      Sau altfel spus, Timpul Momentului. Inseamna a face fiecare lucru la Timpul sau. In Ritmul sau.  Asa cum spun batranii de acum -ai nostri - sau Batranii de demult ori ai altor culturi: sa lucrezi in acord si ascultand de Natura. 

       Folosim mintea pentru a gasi solutii rapide, pentru a grabi lucrurile -oricare ar fi ele!-pentru a face mai multe in acelasi timp -uitand ca exista un Timp pentru toate (vorba poetului), uitand  -dar traind pe propria piele- ca nu putem influenta in mod esential nimic, decat in detrimentul nostru!-sau,  taraganam lucrurile pana este prea tarziu.

       Cineva spunea ca Viata este o tapiserie iar asta inseamna ca fiecare pata de culoare ce reprezinta  un aspect din paza, are o dimensiune  unica ce se  integreaza perfect in lucratura. Asta inseamna ca NIMIC nu poate fi mai mare sau mai mic decat este dimensiunea modelului. Orice altceva, ar strica  modelul de pe panza.

      La fel cu viata noastra. Sau modelul patului lui Procust. Ne amagim sanguri cand credem ca putem ...ajusta Viata dupa bunul nostru plac. Pentru a ne fi bine, NOI trebuie sa ne acordam cu Ea.

       Alegeti pentru doua zile consecutive, sa actionati doar in ritm fara enervare (a se citi "graba"), fara nemultumire, agitare dar si fara lentoare ("lasa ca se rezolva de la sine"). 

     Alegeti sa ganditi: "Doamne, eu vreau sa fac...asta (si spuneti ce aveti atunci de rezolvat). Ajuta-ma te rog sa fac in ritmul meu propriu si in ratmul propriu al tuturor celor implicatai. Iti multumesc."

      Veti vedea ca lucrurile incep sa ...curga in viata voastra. Si cu cat mai multi vor fi dintre cei ce aleg sa gandeasca astfel, cu atat mai usor se vor desfasura evenimentele. Ele oricum au loc. Si trec. Noi ca oameni ramanem. Situatiile/evenimentele, trec, se scurg in Raul Timpului. Dar noi, oamenii, ramanem aceeasi in aceasta intrupare. Atunci? Pentru cine va fi bine? Pentru mine sau pentru o situatie/eveniment? Ce credeti?
       Va doresc sa va gasiti Momentul propriu pentru a savura cu adevarat nectarul zeilor............


Astept sa ne Re-Vedem In Sfera Iubirii.

 sapphires7
       

 
       
       


Un comentariu:

  1. Mai face cineva încă îndoială plantele naturale? Am văzut importanța deosebită a ierburilor naturale și munca minunată pe care au făcut-o în viața oamenilor. Mă întreb de ce oamenii își cheltuiesc încă banii pentru intervenții chirurgicale, injecții și medicamente de fiecare dată când sunt bolnavi. Ierburile naturale pot vindeca tot felul de boli, inclusiv herpes, diabetici, astm, HIV, hepatită etc. Am văzut-o cu ochii mei. Am fost vindecată de HIV, iar mătușa și soțul ei au fost vindecate de herpes de Dr.Edede, care folosește ierburi naturale pentru a vindeca diferite boli. Chiar și Dr.Edede demonstrează întregii lumi că ierburile naturale pot vindeca toate bolile și a vindecat nenumărate persoane care foloseau ierburi naturale. Știu că e greu de crezut, dar sunt o mărturie vie. Nu este nici un rău în încercarea de ierburi. El este, de asemenea, un vrăjitor, el poate arunca o vrajă pentru a vă restabili căsătoria înapoi la normal, o vrajă de noroc pentru a prospera în viață și a excela în ceea ce faceți în viață. Contactați-l la adresa: Ededetemple@gmail.com, (numărul de telefon îl sunați la numerele de telefon sau la ce-l cereți): +38972751056

    RăspundețiȘtergere