duminică, 22 iunie 2014

Exista o garantie........

  Privim (o facem oare?), de fapt simtim, constatam, ca totul parca fuge, curge pe langa noi. Este aproape imposibil sa spui ca ai poti face ceva calculabil pe termen de 3- 6 luni. Este aproape utopic. 

   Faci planul dupa toate regulile studiate, calculezi, previzionezi,  sustii si aplici. Si totusi -cu toate bunele intentii ( atunci cand incerci sa faci ceva tinand cont SI de legile implacabile ale fizicii/ Universului) cu toate stradaniile tale, inaintezi incet sau foarte incet, asta daca nu esti obligat sa schimbi  total  sensul a ceea ce ai inceput sau -mai rau- sa anulezi.

  In asa conditii, cum sa nu simti ca-ti pierzi mintile? Cum sa nu alergi sa cauti alte si alte solutii- constati ca nici acestea nu au viata lunga!- si sa te tot consumi -psihic, emotional si fizic- fara mari reusite.

  Nimic nou. Poate ca citind, simtiti ca nu mai sunteti singuri. Ca ceea ce traiti ESTE cunoscut. Ca a devenit aproape un fenomen. N-am spus fnomen de masa. Sper-sincer doresc!- sa nu devina astfel.

   Traim "sub vremi" dar putem sa invatam cum sa traim impreuna si alaturi de ele. Da, fizxica moderna, cuantica, demonstreaza -si noi o simtim pe pielea noastra- ca tot ceea ce facem, ce gandim si exprimam in sentimente, le TRAIM. La propriu. Opriti-va 15 minute intr-o zi  si fiti constienti de ceea ce vi se intampla. Constatati liniaritatea intre un gand avut in urma cu o ora/doua si o situatie prin care treceti. Constatati reactia de raspuns la  trairi ale voastre.
  Concret, o situatie. Stiu ca prietena mea nu se va supara ca dau aceste detalii. Internata la un anumit moment cu copilul in spital a trebuit sa plateasca spitalizarea 2000 de euro. Nu avea banii. Spitalul a permis plata esalonata. Atunci nu s-a revoltat. Nu a tipat la Dumnezeu intrebandu-L de ce o pedepseste astfel. In aprope 6 luni a reusit sa achite 600 de euro. In luna a sasea i s-a ivit ocazia de a avea un job suplimentar, in legatura cu copii, unde, in 3 luni primeste 1400 de euro. Exact suma restanta pentru vindecarea copilului ei. Nu avea neaparat nevoie de acesti bani. Nu i-a cautat. Nu i-a cerut. Nu acum. Vedeti cat de perfect, cat de exact de achita/ plateste  totul? 
     Cei ce ma cunosc stiu o expresie a mea "Exista Contabilul care tine  evidenta  a Tot incat eu n-am de ca sa-mi fac griji."
      Am vrut prin exemplul dat sa va fac sa vedeti ca tot ce se intampla in jurul nostru are SENS. 
   Ce putem face pentru ca acest sens sa fie  de cele mai multe ori favorabil noua? Putem incepe prin a accepta ca SINGURA GARANTIE PE CARE O AVEM ESTE CA NU EXISTA NICI O GARANTIE.

     Cu cat vom intelege mai bine si mai profund aceasta idee, cu atat vom suferi mai putin si vom actiona mai destinsi. Am intelege ca Viata este si se manifesta in continua miscare, ca totul "curge" si atunci nu ne-am mai opune unor fenomene-legi pe care nu le putem controla. Putem doar lua act de existenta lor si putem trai in acord cu ele.

   Veti spune :Dar asta nu-mi plateste facturile. Asa este. Dar te ajuta sa nu devii si pacient incat sa maresti suma datorata si mai ales, iti asigura destinderea PSIHICA care -ti va permite sa vezi mai clar si sa obtii si banii sau materialitatea necesara. 
   
    Greul dar si usurinta subiectului consta in a-ti schimba perspectiva asupra lucrurilor. A accepta si intelege ca poti interveni asupra propriei tale stari de sanatate. 

  Un prim model (voi reveni): Multumiti pentru ceva ce va bucura. Doamne, Iti multumesc ca mi-ai dat masina cu care pot vedea atatea frumuseti ( sau cu care ma pot deplasa atat de usor/ sau ca pot aduce bucurie altora plimbandu-i).  Ori: Iti multumesc Doamne pentru aceasta bluza superba care-mi vine atat de bine!".  Sau multumiti pentru ce primiti de la alti oameni si va este de folos. Pentru ce multumiti nici nu conteaza.

     Conteaza doar faptul ca un gand puternic- daca-ti  vedea ce frecventa are un asemenea gand, ati intelege- purtand amprenta energetica a voastra(nu sunt 2 asemenea amprente identice la fel ca cele palmare) care se inscrie. Si conform frumoasei legi a bumerangului, se va intoarce  catre voi, aceeasi energie dar sub alta forma materializata. Jucati-va cu un disc, trimiteti-l in aer si vedeti cum se intoarce.

     Invatand, exersand, repetand, cat de des puteti, veti vedea rezultatele mai repede decat ati putea crede.

Verificati.

  Astept sa ne Re-vedem In Sfera Iubirii. 

sapphires7

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu