duminică, 11 mai 2014

Completare la mesajul rinichilor.............

     Pentru ca am primit  solicitari de a detalia putin informatiile date in postarea anterioara, vin cu cateva completari. Incerc sa nu fac postarile prea lungi pentru a nu obosi dar si pentru a suscita interesul cititorului de a-si pune intrebari, de a dori sa caute raspunsuri la afirmatiile mele.

      Am spus ca rinichii nostri au marele rol de a filtra nu doar lichidele corpului dar si emotiile pe care aceste lichide le contin. Am spus ca apa este  responsabila cu  transportul emotiilor, ca ea poate fi influentata de emotiile pe care i le transmitem  direct -in pahar sau in fata unui rau- sau corpului nostru. De aceea suntem placut impresionati de o melodie care ne face sa tremuram, suntem sensibili si impresionati de cuvinte frumoase care ni se adreseaza; dupa cum suntem agitati, devenim nervosi atunci cand cineva ridica tonul, ne vorbeste agresiv sau ascultam o muzica nemelodioasa(!).

      Cand emotiile pe care le traim sunt in cea mai mare parte de natura vibrationala joasa, suntem apatici, nemultumiti, fricosi, iar rinichii sufera alaturi de alte organe direct afectate in functie de natura emotiei. 
Spre exemplu: cand traiesc un sentiment acut de frica, simt ca "mi se strange" stomacul; cand sunt nervoasa, nemultumita, ma doare capul sau ficatul; cand  "o fac pe puternica" si-mi ascund sentimentele din orgoliu (las orgoliul sa ma domine) ma "inteapa/doare" inima. Etc.  Dar toate aceste emotii sunt transportate apoi prin intermediul apei  / a altor lichide, prin rinichi -care actioneaza ca un filtru- sub forma urinei, in afara corpului.
     
      Atunci cand incercam, cand manifestam interes pentru o cale mai putin batatorita - o cale spirituala - cand incercam sa fim cat mai des si cat mai mult in armonie cu propriul corp, rinichii  pot intra in suferinta pentru ca ne ajuta sa ne curatam de toxine emotionale. Prin ei eliberam ceea ce am strans poate ani  de zile. Si asa aflam ca avem "nisip sau pietre" la rinichi. Bun. Atunci, ar fi bine sa te ingrijesti si sa ajuti rinichii sa curete cat mai usor - folosind tincturi specifice, ceaiuri pentru rinichi, alimente bogate in apa, sa bei lichide suficiente (cel putin echivalentul a  cata urina eliberezi in 24 de ore) si sa continui munca de crestere spirituala.

     Altfel, apar problemele majore de tipul blocajelor(!) renale, insuficientei renale, nefrite, rinichi polichistic,etc. pana la cancerul renal.
        Putem sa armonizam putin relatia cu rinichii in suferinta, vorbindu-le, cerandu-le iertare ca i-am pus in suferinta, spunandu-le apoi ca-i iubim. O facem punand palma deschisa pe rinichiul care ne doare si ii transmitem ca-l iubim. Si asa ar trebui. Sa-l iubim pe fiecare dintre ei si pe fiecare organ ce ne compune organismul uman.

    Acum nu mai este o noutate faptul ca fiecare organ are memorie -si deci, inregistreaza tot ce i se intampla, ce influxuri primeste, ce i se transmite. Cercetari in domeniu au demonstrat cu rezultate concrete si masurabile aceste lucruri. Atunci, n-ar fi bine sa FACEM ceva INAINTE de a intra in suferinta?
     Conform expresiei : "Cine are urechi de auzit, sa auda.". Bine este sa "auzim" cu rinichii dar si mai bine este sa ascultam cu rinichii.
     
     Astept sa ne Re-vedem In Sfera Iubirii.

   sapphires7

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu