luni, 17 aprilie 2017

Cei 4 Ingeri exista

         Crestini sau nu, suntem in zilele Pascale. Cum face fiecare Trecerea/Transformarea  (Paste in ebraica) in propriul suflet SI CU propriul suflet, e un subiect personal.

           Ce este GENERAL valabil insa, este ceea ce se intampla in jurul nostru si cu noi implicit. 

       Suntem in aprilie, mugurii pomilor au dat, insamantarile de primavara s-au realizat, si...vine iarna. Sau toamna. Ploua. Raurile se....umfla. Vantul bate cu viteze de peste 50 km/h. Natura ne arata ca ne domina. Chiar incercam sa ne masuram fortele cu ea?

       Ati avut senzatia in ultimele 3 -4 luni, ca va incearca o frica/ temere acuta de nesiguranta, de a nu-ti gasi linistea interioara, DESI, teoretic, nu ai avea motiv: ai o slujba rezonabila -poate chiar buna- sanatos/sanatoasa esti, in familie nu sunt probleme majore. Si totusi, te incearca aceste sentimente / trairi, si-ti spui ca esti o persoana echilibrata, ca tu nu poti face depresii, ca totul e datorita muncii.


       Nu. Este mai mult de atat. Umanitatea ca intreg, trece prin perioada de Transformare, de la o era la alta. Frecventa Pamantului s-a modificat. Pe noi ne-a obligat sa ne adaptam. Dar, odata cu asta, ies la suparafata din profunzimea subcontientului personal si cel colectiv, amintirea ancenstrala a existentei noastre intr-o alta viata, in care s-a pus acut problema supravituirii noastre ca specie.

      Frica de a dispare ca specie, exista in noi si-si are originile fie din perioada atlantilor, fie a lemurienilor. Acum, aceasta frica este NECESAR sa iasa la suprafata pentru a fi vindecata, si noi, a putea merge mai departe.

       Un prim pas in aceasta conjunctura, este sa ne reamintim sa ne impacam fiecare dintre noi cu cei 4  Ingeri ce n-au fost lasati de catre Divinitate pentru sprijin si ajutor in viata asta.

   Pentru a nu incarca postarea, va dau numele celor 4 postari in care gasiti rugaciunile catre Ingeri.

  Cititi-le pana cand SIMTITI ceea ce cititi si va simtiti bine, relaxati, facand-o.




        Rugaciune catre Ingerul Pamantului

        Despre Ingerul Aerului si..gripele

        Rugaciune pentru Ingerul Apei si Luna Noua 

        Rugaciune pentru Ingerul  focului

Acestea sunt titlurile postarilor.


      Reamintesc faptul, ca de la Paste la Rusalii, avem sprijinul suplimentar al Cerului, intrucat sunt Portile energetice deschise. Gandul nostru ajunge mult mai usor si rapid acolo unde ne dorim.

ATENTIE! ORICE gand ajunge acolo unde il trimitem. Inclusiv cele mai putin.....ortodoxe.


   Alegeti orice moment doriti pentru a rezona cu aceste invocari. Este momentul fiecaruia.






Astept sa ne Re-Vedem In Sfera Iubirii.

sapphires7

       
       
     



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu