luni, 5 septembrie 2016

Dar pentru luna septembrie 2016

       Am intrat in luna septembrie a anului 2016. Nu cred ca mai este necesar sa spun cat de importanta va fi ziua de 9.9.2016 (2+0+1+6=9) Adica 9.9.9.  
CLAR inceputul unui ciclu.

          O luam de la capat....dar de pe alt nivel. Va fi ziua ce va reprezenta punctul de plecare intr-o directie noua. Dar aceasta directie se va continua pana pe 22 septembrie cand va avea loc echinoctiul de toamna. Se va continua cu o ....hibernare/ dospire a eu-lui interior, cand, la 21 decembrie va atinge apogeul liniaritatii, in vederea trezirii catre primavara.

       De la inceputul anului am simtit cum toate se schimba in mod radical si/sau dramatic. In profunzimea fiecaruia dintre noi s-au produs transformari de care suntem- sau nu am devenit inca!-constienti.

            Cu mintea imbratisati-va interiorul nou-nascut si acceptati NOUA PERSPECTIVA. Incetati sa va impotriviti la ceea ce simtiti ALTFEL decat pana acum.

          In acest context, invit pe ploiesteni, miercuri, 07.09.2016, incepand cu ora 18.30 la Art-cafe (in spatele tribunalului vechi) la o intalnire de "asezare" " tu cu tine". In aceeasi locatie si la aceeasi ora, ne vom intalni in fiecare zi de miercuri din luna septembrie. Va fi un calup de 4 saptamani ( 4-cifra stabilitatii / mortii in vederea unei noi renasteri. Cifra transformarii in vederea innoirii si trecerii la alt nivel. PS 4- esti corigent/repetent; 5 ai trecut examenul).

           Intalnirea va avea drept scop rezolvarea a cate unei probleme pentru fiecare persoana prezenta. Daca va fi un subiect comun pentru 2 sau 3 persoane se va face rezolvarea de grup. Altfel, va fi  sedinta individuala. 

De preferat sa aveti un carnetel si ceva de scris. Veti avea nevoie.

Astept sa ne Re-Vedem In Sfera Iubirii.

sapphires7


                                   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu