miercuri, 7 septembrie 2016

Pentru perioada 8-10. 09.2016

Buna seara dragii mei si bine v-am regasit!


      Tocmai s-a incheiat intalnirea de la Art-Cafe din Ploiesti si va oferim un gand in buchet a ceea ce s-a concretizat dupa "munca" depusa cu fiecare participant in parte.
         Si ca o continuare a celor scrise acum doua zile, vin acum si va ofer o rugaciune pe care va rog s-o cititi cu simt de raspundere si mai ales, s-o SIMTITI. In suflet.

       Pentru o eficientizare a actiunii ei asupra sufletului si mintii noastre, va sugerez sa o cititi de 3 ori, astfel: o data in seara de 8 septembrie; o data in seara de  9 septembrie si o data in seara de 10 septembrie. Dar in fiecare seara sa o faceti la ora 21.00.

Sunt sigura ca efectul ei il veti simti de  joi seara -8 septembrie. Iar efectul de grup......l-ati cunoscut si cu alta ocazie.
Fara alte vorbe, trecem la....fapte.

      " Invoc in acest moment, Numele Maicii Domnului, Numele Parintilor Ei pamanteni- Ioachim si Ana- si puterea mosilor si stramosilor mei ce sunt pe acest pamant ingropati;

     Invoc Numele Sfantului al carui Nume il port (si spuneti numele; ex. Sf. Vasile), al Sfintilor al carui Nume il poarta fiul/fiica, tatal/ mama, etc. ( Ii numiti);

     Invoc Numele Sfintilor strabuni ai acestui pamant si Spiritelor Inalte ce se afla pe acest pamant si al celor care nu se afla in acest plan fizic dar care strajuiesc si pazesc acest pamant si 

     Invoc Numele Celui care s-a sacrificat pentru noi, pentru trecerea in Lumina a sufletelor noastre, cunoscut de noi ca Isus Hristos;

      Ii Invoc pe toti Ingerii si Arhanghelii ce fac Voia lui Dumnezeu, sa ma ajute pe mine (spui numele de botez), pe cei dragi mie, pe cei de langa mine, sa ne permita sa trecem, alunecand prin Culoarul energetic si de Constiinta creat de portalul 9.9.9.( 09.09.2016)

      Imi exprim deschiderea si intentia de a fi cu inima deschisa, cu sufletul curat si mintea luminata, pentru a trece cu bine si usor prin acest portal in noua dimensiune si in noul Timp.

      Multumesc tuturor Entitatilor de Lumina, fiecaruia dupa Numele Sau in fata lui Dumnezeu, dupa Numele Sau cunoscut de oameni, care m-au ajutat, sustinut, si m-au adus pana in acest moment.

      Imi exprim intentia de a participa si a contribui in mod constient si responsabil la manifestarea si exprimarea noii lumi si a noii existente.

      Dumnezeu sa aiba mila si sa se indure de sufletele aflate in necunoastere.

Si asa este."


Astept sa ne Re-Vedem In Sfera Iubirii.

sapphires7

3 comentarii: