sâmbătă, 26 decembrie 2015

Reamintire despre perioada 25 decembrie-7 ianuarie si Luna Plina

      Fara zapada, fara ger, fara sanius sau om de zapada, luna decembrie se exprima meteorologic vorbind, asa cum vrea ea. Sau asa cum am  ghidat-o noi. Ma gandesc la influenta si implicarea noastra ca oameni in desfasurarea naturala a....Naturii. Incepand cu gandul propriu de dominare a Naturii, cu dorinta de a o ingenunchea, de a o stapani, de a ne simti ...zei, si  culminand cu interventia fizica, concreta - de a defrisa paduri seculare, de a crea baraje artificiale si a schimba cursul apelor, de a folosi rachete anti-grindina(?)-  sau de a folosi puterea gandului in masa prin realizarea de meditatii ce conduc la schimbare de conditii atmosferice. Am scris anul acesta la un moment dat de o firma din Italia care oferea...vreme buna in ziua nuntii unor doritori. Cum se puteau indeparta norii?!? Ia ghiciti. Orice varianta- metafizica ori fizica este viabila.

       Totusi, Luna Plina de astazi 25 decembrie se manifesta in toata plenitudinea ei- ar fi fost bine sa nu ne uitam minunandu-ne de frumusetea ei, fara sa-i multumim ca ne permite! Puterea Lunii-mai ales asupra femeilor- este covarsitoare. Am mai scris despre asta. Cand ea, Luna, se lasa....descoperita ochilor fizici ai oamenilor, este bine ca ei, oamenii sa-si recunoasca locul in raport cu astrul, si sa-i trimita gand de recunostinta pentru ca are privilegiul de a o vedea. De ce ar trebui sa platim sute de euro s-o vedem de Naomi Campbell sau pe Claudia Schiffer defiland pe podium, sa le admiram silueta, atitudinea, chipul, si n-ar trebui sa oferim "o plata" pentru a ne incanta de frumusetea Astrului Luna? Mai ales ca nici macar nu trebuie sa scoatem bani din buzunar pentru asta. Dar plata ulterioara ar putea fi mai mare.

      In perioada 25 decembrie -6 ianuarie (am scris si anul trecut dar mai revin pentru prietenele mele care m-au atentionat ce informatie deosebita au aflat  de pe un blog, despre 12 nopti sfinte) pentru a le improspata memoria.

       Din perspectiva mistica perioada este numita cea a celor 12 nopti magice. Din perspectiva astrologica, este numita perioada celor 12 nopti cosmice. Fiecare sursa foloseste terminologia specifica. Semnificatia este aceeasi: a Cerurilor deschise. Legatura dintre om si Divinitate este directa. Nealterata de nici un ecran. Toate planetele -important mai ales ca cele personale o fac- au mers....direct. Inseamna ca influxurile lor ne sustin ca si cum suntem pe val. Ne imping de la spate si ne ajuta sa mergem inainte. Cu usurinta.

       Toate gandurile noastre au putere de penetrare in eter inzecit, fata de alta perioada a anului. Influenta rugaciunilor ce au loc in biserici in aceste zile este mult mai puternica asupra noastra decat in alta perioada.
       Inseamna ca si ceea ce trimitem in eter se fixeaza, se .....lipeste, este "auzit" mult mai usor si mai complet.

      Mai mult, fiecare noapte/zi (perioada de 24  de ore) este reprezentata de o zodie. Asta inseamna, ca ne influenteaza si in egala masura ne sustine, guvernatorul zodiei respective. Spre ex. Seara de 25 decembrie este sub auspiciile zodiei Pesti. Guvernatorul acestei zodii este Neptun. El ne influenteaza  psihicul, intuitiile, viziunile, visele de noapte, contactul cu Dividul. Oare intamplator seara de Craciun se afla sub influenta lui Neptun care are aceasta putere?!?

      Si tot asa, fiecarei seri ii corespunde o zodie in sensul invers al zodiacului: Pesti, Varsator, Capricorn, etc. Nu este nevoie sa va bateti capul sa stiti ce zodie in ce seara se exprima.Pentru a nu va bloca in date tehnice.

         Este suficient ca se petrece acest lucru, ca el ne influenteaza  fie ca suntem sau nu constienti, dar ca putem amplifica/valorifica perioada, tinand cont de eceste elemente.

      Mai mult, este suficient sa va ganditi :  "Guvernator al zodiei ce se exprima in aceasta seara, te rog, sustine-ma, ghideaza-ma, intareste-ma, da-mi tot ce am nevoie, pe toate structurile mele, asa incat sa-mi pot realiza misiunea din aceasta viata si a fi fericit. Iti multumesc ca ma ajuti si ca-mi asculti rugamintea."

      Puteti sa va indreptati gandul catre Inalt la orice ora din acea seara. Importanta este puterea personala pe care o pui in aceste cuvinte. Taria pe care le-o dai. Ea reprezinta Forta ta interioara ce va realiza legatura dintre tine si Creator. Primim in 12 nopti, sprijinul a 12 Guvernatori de planete.

      Oare mic este ajutorul pe care ni-l da Divinul noua, oamenilor?

      In aceasta seara, zodia care este reprezentata este Varsator iar Guvernatorul este Uranus. El este raspunzator de intelectul superior. Este cel ce ne da sclipirile in idei.

    Va doresc sa beneficiati de tot sprijinul pe care Natura si Dumnezeu le-a lasat la indemana noastra.

Astept sa ne Re-Vedem In Sfera Iubirii.

sapphires7



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu