vineri, 9 octombrie 2015

Pentru octombrie si leucemia la copii

     Am trecut de septembrie, de 8 septembrie cu precadere. Si, ce? puteti spune. Poate nu observati concret, in afara voastra, nimic neobisnuit. Sau, v-ati obisnuit atat de mult cu "nebunia" de langa voi, incat nu mai sesizati...nebunia din...voi.

     Agitatia, spaima, neincrederea, frica, furia. ASTA reprezinta nebunia din noi. Un manunchi de sentimente ce dor. 
        Doar ca avem SOLUTIA. Dar ne incapatanam s-o ignoram, s-o minimalizam, sa-i acordam rol de Cenusareasa ori mai rau, de Nebuna satului. Solutia este intoarcerea catre tine.  Inchizi ochii, AI CURAJ, si intri in propriul suflet.  Vezi ce gasesti acolo si, indiferent de ce vezi, IL PRIVESTI direct. Ca pe un om din fata ta. Este intalnirea ta cu tine.

       Cea mai grea, cea mai dureroasa si cea mai  eliberatoare, minunata si speciala intalnire din viata ta. Tu, cel din interior, asteapta, cere, vrea sa-l intalneasca pe cel ce se agita in afara. Bezmetic. Ar fi suficient ca 1% din toti oamenii din jurul tau sa incerce o data, aceasta experienta. Lumea s-ar aseza. Ca dupa un maraton.

    Intalnindu-te tu cu tine, vei simti compasiune fata de cel din interior. Ti se va rupe sufletul cand vei simti durerea lui, supararea lui. Si vei simti INSTANTANEU dorinta de a-l linisti. De a-l ocroti. Si asta n-o poti face cu furie, cu alergatura, cu frica. O faci cu blandete, cu gingasie, cu liniste. Si vei gasi...pacea din tine.

     Cereti- la cine vreti voi si credeti ca va asculta (de ascultat, TOATE Entitatile luminoase asculta si ajuta) dar faceti-o fata de cine va simtiti apropiati- cereti sa fiti ghidati. Sa va gasiti  originile interioare.

      Pe cat de nebunesc sau imposibil ori greu pare, pe atat este de simplu. Este nevoie numai de VOINTA voastra. NIMENI si nimic nu poate face  ceva pentru voi sau impotriva voastra, fara voia voastra. De aceea sunteti atat de importanti. Nu pentru functia/ masina/ casa/ barca/iahtul/bijuteriile pe care le aveti. Pentru ceea ce aveti in interior.

       Ati sesizat in ultimul an cate cazuri de leucemii la copii pana in 10 ani au aparut? Ati incercat sa intelegeti sacrificiul acestor suflete care din dragoste pentru parintii lor, pentru ca ei sa se trezeasca, au ales sa se nasca si sa aiba un asemenea destin? Prin suferinta copilului-am mai spus!- parintele se dezmeticeste, se trezeste, creste si evolueaza cel mai rapid si mai mult. In loc sa compaitimiti pe parintii care trec prin asemenea suferinta, incercati sa va vedeti pe voi, cat de mult faceti pentru a va schimba in acord cu Timpul actual. 

       Multumiti copiilor ce au aceasta boala pentru sacrificiul pe care il fac din dragoste pentru  oamenii adulti. Parintii lor si cei din jur. 

         Va las in compania  unei melodii al carui mesaj va invit sa-l extindeti si asupra subiectului-relatia parinte- copil. 

Astept sa ne Re-Vedem In Sfera Iubirii
 sapphires7




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu