sâmbătă, 31 octombrie 2015

Ce semne sa primim pentru a intelege?

       In Romania de 12 ore toate posturile de televiziune vorbesc despre moartea in conditii dure dar FOARTE rapide, a 27 de tineri ca si despre starea critica, indoielnica in privinta  unui prognostic de viata, pentru alti 20 si peste 145 de raniti.

     Toti cu varsta intre 16 -cativa- si 35 de ani. Totul avand loc intr-un club din Bucuresti. In plin centru al Bucurestiului. Conditiile materiale: tavan de burete de calitate inferioara,  singura usa de acces cea de la intrare, utilizarea in spatiu inchis a unor artificii fara a avea avizele legale, etc., astea sunt doar atat: conditii proprice  declansarii unei catastrofe. De urmarit, interesant este a vedea: momentul cand? s-a produs evenimentul; varsta participantilor; localizarea - cel mai important aspect al situatiei!-  arsurilor si traumatismelor la victime; numarul de victime imeditate; mesajul melodiilor si  puterea energiei grupului (prin comparatie, vezi postarea mea cu videoclipul Larei Fabian cand sala ii canta melodia si  puterea emanata de sentimentele salii).

       Sa incepem cu afectiunile tinerilor: arsuri in zona capului si in special a ochilor. Arsuri in peste 50% din suprafata corpului dar, localizate de la  brate in sus! Subliniez: in special zona capului si a ochilor. La asta adaugati varsta lor si iese urmatorul rationament: varsta 21-28 de ani guvernata de Marte -razboinic, activ, temerar, agresiv- perioada de realizare a Eu-lui personal si a laturii masculine. Varsta 14-21 de ani, varsta guvernata de Venus, vulnerabila, sensibila, cocheta, feminina- perioada de realizare a laturii feminine.

      Nu ne legam de varstele ce reprezinta exceptii prin numarul mic de participanti. Vedem puterea grupului cu ceea ce a CONCEPUT, a creat si a materializat. Cateva zeci de persoane aflate in perioada de  formare a propriului Eu, a Eu-lui individual, cel care te ajuta si-ti este necesar pentru a te exprima in aceasta lume, traiesc emotional si exprima prin cuvinte dorinta de a muri impreuna. Aleg sa exprime energia violentei, a agresivitatii impotriva  lor insisi. 

      Ochii, expresie a Vederii in plan fizic; capul, expresie a relatiei cu Divinitatea dar si expresie a Deciziei proprii, au de suferit pentru ca stapanii lor au ales gresit. Au plecat in Viata aceasta pe un drum gresit. 

   Ce-l atrage pe un tanar- nu pe toti si nu in aceeasi masura!- in ziua de azi? Clubul ca mijloc de distractie. Cu tot ce reprezinta. Nu ca loc de servit o cafea si ascultat muzica - ori chiar dansat- dar folosind muzica ce activeaza  glandele endocrine superioare- echivalentul chakre-lor- ci muzica ce  le activeaza pe cele inferioare aflate sub ombilic. 

     Cand activezi si hranesti cu buna stiinta o anumita zona din corp, de ce te miri de ceea ce obtii?Cand de ani de zile -in special in ultimii 2 ani- se tot afirma ca "ceea ce creezi cu gandul, aceea atragi", sau  ca un grup de oameni care se concentreaza aupra unui lucru/idee/situatie/sentiment, vor avea materializare lui concreta! Cei care au cunostinte despre reiki, radiestezie,  yoga, etc. sau pur si simplu despre puterea subconstientului si lucreaza in acest sens, inteleg si stiu  ce spun.

       A muri 27 de oameni in seara de vineri spre sambata- dupa ora veche se intrase in ziua de sambata cand a fost declarat decesul - un numar de 3 ori cate 9! de persoane-; a avea varsta pe care o au, a se intampla intr-o perioada in care este adulata partea intunecata din oameni, a o proslavi acordandu-i o zi intreaga din existenta noastra,  a-i crea putere si a-i da aceasta putere, ar trebui sa ne ajute sa ne intrebam: cati oameni? si in ce conditii trebuie sa mai moara pentru a accepta ca nu mai este timpul sa ignoram Legile?

       Suntem inca in lumea duala, a contrariilor. E drept. Nu se mai manifesta la fel de intens in vita fiecaruia. Se face cu foarte mare dicernamand din partea Vietii. In functie de ceea ce face fiecare dintre noi. De aceea, va invit sa urmariti ce se intampla, ce evenimente au loc in zilele de sarbatoare, atunci cand, in sute de locuri in tara, in acelasi timp, se trimit catre Inalt aceleasi ganduri. Puterea rugaciunii. Sau simplu, puterea gandului!

   Fara a fi fatalista, fara a emite judecati sau a profera blesteme, asa cum am scris de 2 ani incoace,  va rog, VEDETI semnele. Si nu le ignorati! Deschideti ochii sufletului pentru a intelege CORECT mesajele Vietii.

     Vreau acum, ca atunci cand cititi aceste randuri, sa va  directionati energia proprie si gandul catre cei aflati in stare critica si sa va rugati, dovedind puterea rugaciunii/ a intentiei unui grup:

     Eu, ....X, prin sufletul meu, imi indrept gandul catre tine, cel ce acum este inconstient  de lumea asta dar simti si primesti impulsurile Lumii Astrale. Te rog iarta-mi indolenta si inconstienta gandirii mele care n-a fost suficient de puternica pentru a se opune dorintei tale. N-am fost suficient de puternic sufleteste si destul de intarit mental, incat, puterea gandului meu sa devina scut in fata gandurilor de vibratie joasa pe care tu le-ai acceptat din eter. Iarta-ma pentru ca n-am facut suficient: prin vorbe, sentimente sau actiuni, asa incat sa creez aici, pe acest pamant si-n aceasta lume, o patura de energie inalta care  sa nu permita trecerea gandurilor sinucigase, distructive sau agresive, catre cei de varsta mea sau mai tineri decat mine. 

       Ma inclin in fata destinului tau si ma rog ca Ingerii tai de Lumina si Iertarea Divina sa fie cu tine si sa-ti gasesti linistea.

     Sufletul meu, al celui/al celei ce port acum numele de......transmite aceste ganduri sufletului fiecarui tanar - victima a evenimentului din 30 octombrie din Bucuresti".


Astept sa ne Re-Vedem In Sfera Iubirii.

sapphires7

         

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu