sâmbătă, 31 octombrie 2015

Ce semne sa primim pentru a intelege ?(II)

      Ca o .....simpla coincidenta (?), asa cum se intampla in dezastrele cu morti multipli si care arata incheiere karmica, avem si la Bucuresti un numar de 27 de persoane decedate-pana la acest moment- dintr-un numar mult mai mare. Peste 300. 

     Dar coincidenta (!) cea mai mare in aceasta situatie, o reprezinta numele clubului:"Colectiv".(?)  Chiar nu ne cheama Viata la a ne pune intrebari in raport cu evenimentele pe care le traim sau la care suntem martori?
          
           Oricum, toate religiile si toate scolile de spiritualitate  recunosc faptul ca nici un suflet nu paraseste corpul fizic fara a-i fi venit timpul s-o faca. Indiferent de actiunile noastre, a celor din jur. Dar nu putem ignora mesajele din spatele situatiilor: moarte colectiva dintr-un grup mai mare intr-un loc  menit prin numele purtat, ca o asemenea situatie sa se petreaca.

    Nu exista a se petrece ceva "fara rost". Nu-l vedem sau nu-l intelegem noi. Atunci cand se petrece, poate. In timp insa, intervine intelegerea si-i vedem "logica". Si asa devenim intelepti sau persoane cu experienta de viata.

           Pacat ca pentru asta este necesar ca unele suflete sa se sacrifice -vezi bebelusii arsi - sau pur si simplu sa plece -vezi situatia de acum.


     Astept sa ne Re-Vedem In Sfera Iubirii.

sapphires7

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu